GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

FCSB - Slovan Liberec: Decimată de COVID-19, FCSB speră într-o minune! Trei pariuri logice într-o astfel de situație

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 10:52 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 12:26

FCSB - Slovan Liberec se joacă azi, de la 20:30, în turul trei preliminar din Europa League. Cu un lot subțiat puternic de cazurile de coronavirus, roș-albaștrii speră la o minune în fața unui adversar care pleacă, în mod cert, cu prima șansă în confruntarea de la Giurgiu.

  • FCSB - Slovan Liberec, meci din turul 3 preliminar Europa League, se joacă astăzi, de la ora 20:30. Duelul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizat de Prima TV

FCSB a trecut de Shirak, scor 3-0, atunci când avea tot lotul valid, apoi a fost implicată în nebunia cu Topola, 6-6 (5-4 după penalty-uri), când deja apăruse focarul de coronavirus, iar acum este în fața unei misiuni imposibile în meciul cu Slovan Liberec. 15 jucători de la FCSB sunt în continuare pozitivi la COVID-19, iar echipa ar urma să fie completată cu mai mulți fotbaliști de la tineret sau chiar cu un ”pachet” de patru fotbaliști de la Astra Giurgiu. 

Dennis Man are și el COVID-19 » Florin Tănase și Toni Petrea au ieșit din nou pozitiv

CE ȘTIM DESPRE SLOVAN LIBEREC 

În primul rând, știm despre ”miracolul de la Liberec”, atunci când Dinamo a reușit o calificare senzațională, după ce pierduse meciul tur cu 0-3. Acum, ținând cont de situație, am avea nevoie de ”miracolul de la Giurgiu”. 

Slovan Liberec e pe locul 7 în ierarhia din Cehia. După patru runde, Slovan are două victorii, un rezultat de egalitate, obținut chiar înainte de venirea în România, și o înfrângere, în chiar prima rundă din noul sezon. 

Golgheterul Jhon Mosquera (4 reușite) și mijlocașul ofensiv Jan Matousek, împrumutat de la Slavia Praga, sunt principalele pericole pentru FCSB. 

CE PUTEM JUCA LA PARIURI 

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Fortuna 
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,90 la Betano 
  • Cel puțin un gol în ambele reprize - cotă 1,66 la Superbet 

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează