GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCU Craiova - FCSB: Ultima șansă pentru Adrian Mutu! Trei PONTURI cu oaspeții în prim-plan pe „Oblemenco”

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 12:58 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 12:58

FCU Craiova - FCSB se joacă sâmbătă, de la 20:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 9-a din Liga 1 și care ar putea fi ultima pentru Adrian Mutu pe banca oltenilor, în cazul în care FCU nu va reuși să câștige în fața roș-albaștrilor.

Adi Mutu și-ar putea vedea terminată aventura de la FCU Craiova după doar 9 etape. „Briliantul” n-a mai câștigat de 4 etape, iar Mititelu și-a pierdut răbdarea. Echipa a fost băgată în ședință după eșecul cu FC Argeș, iar Mutu a primit ultimatum - victorie cu FCSB sau demitere!

Dincolo, FCSB a prins viață după succesul contra lui Dinamo! 6-0 și Edi Iordănescu bifează prima victorie pe banca celor de la FCSB. Acum, roș-albaștrii o țintesc pe a doua, contra Craiovei lui Mititelu și Mutu. FCSB se află pe poziția a 7-a, cu 12 puncte, la 9 lungimi distanță de liderul CFR Cluj.

15 goluria marcat FCSB în primele opt meciuri - cel mai bun atac din Liga 1

Dacă FCSB și-a „rezolvat” statisticile în atac odată cu victoria în derby-ul cu Dinamo, FCU Craiova stă modest la capitolul ofensivă. Formația lui Mutu câștigă la nivel de posesie, dar nu reușete să ajungă prea des în fața porții. Ultimele 4 jocuri ale celor de la FCU au fost cu „sub 2,5 goluri”.

Trei PONTURI pentru FCU Craiova - FCSB:

  • Victorie FCSB și peste 1,5 goluri în meci - cotă 2,10 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 2,15 la Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează