GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Ferencvaros - Juventus: Seara lui Cristiano Ronaldo! Portughezul ne poate aduce trei cote senzaționale la pariuri

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 15:37 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 16:50

Ferencvaros - Juventus se joacă azi, de la 22:00, în etapa a 3-a din grupele Ligii Campionilor, iar ”Bătrâna Doamnă” îl va avea din nou pe Cristiano Ronaldo în echipa de start! CR7 s-a vindecat de COVID-19, a marcat deja de două ori în Serie A, iar acum e gata să puncteze și în competiția lui favorită.

Juventus a pierdut derby-ul cu Barcelona și vine la Budapesta cu gândul doar la victorie, pentru a-și recupera punctele pierdute. Ferencvaros vine după un egal dramatic izbutit cu Dinamo Kiev, scor 2-2, după ce trupa lui Mircea Lucescu a condus cu 2-0.

Cristiano Ronaldo va bifa primul său joc din grupele UEFA Champions League în acest sezon. Oprit de coronavirus în primele două partide, starul portughez a revenit cu o poftă mare de gol. CR7 a reușit o dublă la revenire, cu Spezia, în victoria cu 4-1 a lui Juventus.

Maghiarii vor avea o misiune complicată, iar vizita lui Juventus nu vine chiar în cel mai bun moment. Ferencvaros a făcut egal în Ligă și tot un egal a bifat și în cel mai recent joc de campionat, cu MOL Vidi, scor 1-1.

Meciul cu Ferencvaros pare șansa perfectă pentru ca Ronaldo să revină în stil de mare atacant în meciurile din Champions League. Ungurii sunt o formație ofensivă, cu un fotbal frumos, dar care e și predispusă să încaseze goluri multe. Putem încerca trei pariuri care îl au în centru pe Cristiano Ronaldo:

130 goluria marcat Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League. Record absolut!

FACE CRISTIANO RONALDO SHOW CU FERENCVAROS?

  • Cristiano Ronaldo înscrie - cotă 1,50 la Superbet
  • Cristiano Ronaldo să marcheze în prima repriză - cotă 2,40 la United
  • Cristiano Ronaldo să marcheze o ”dublă” - cotă 3,40

17 goluria marcat Cristiano Ronaldo în sezonul 2013/2014 din Liga Campionilor! Alt record pentru CR7.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează