GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  FCSB

Florinel Coman, cota 20.00 pentru un transfer la Manchester City! Dennis Man, cota 2.75 pentru a semna cu Atalanta!

Florinel Coman - FCSB
Florinel Coman - FCSB

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 11:32

Așa cum a declarat, Gigi Becali e pregătit să își vândă vedetele însă, dacă transferurile nu se vor efectua, are măcar șansa de a câștiga la... pariuri! Agenția Betano oferă cote pentru posibilele destinații ale lui Florinel Coman, Dennis Man sau Florin Tănase. 

Gigi Becali ține de noile prețuri pe care le-a stabilit pentru jucătorii cei mai râvniți din lotul echipei sale. Recent, acesta a refuzat o ofertă concretă din MLS pentru Florinel Coman. 

Coman la Orlando City, Man la Atalanta

Conform cotelor din oferta Betano, transferurile celor trei internaționali, Coman, Tănase și Man, ar putea fi efectuate până la 1 septembrie, dar varianta cea mai probabilă e, totuși, rămânerea acestora la FCSB. Astfel, Florinel Coman și Tănase au cota 1.50 pentru a evolua în continuare la ”roș-albaștri”, iar Dennis Man are cota 1.40 pentru a nu pleca până la începutul toamnei. 

Cât are Florinel Coman pentru un transfer bombă la Manchester City

Mutarea lui Coman la Orlando City are cota 2.60, un transfer la Sheffield United are cota 6.00, la fel ca un posibil transfer la West Ham. Cota pentru ca AS Roma să îl achiziționeze pe jucătorul FCSB-ului e 8.00, iar un „transfer-bombă” la Manchester City are cota 20.00!

Destul de bogată și de interesantă e și oferta bookmakerilor pentru Dennis Man. Pe lista casei de pariuri Betano, Atalanta e favorită să îl cumpere (cota 2.75)  pe tânărul jucător al lui Gigi Becali dacă acesta nu rămâne la FCSB (cota 1.40). Urmează Sevilla (cota 7.00) și Lazio (cota 7.00), dar și Birmingham, locul 16 în liga secundă din Anglia (cota 15.00). Transferul la oricare echipă din campionatul Turciei  are cota 10.00.

Opțiuni puține pentru Florin Tănase 

Dacă în cazul lui Coman și Dennis Man avem mai multe variante de pariere, pentru Florin Tănase opțiunile sunt limitate la un transfer în MLS (cota 2.60), sau unul în campionatul Turciei (cota 5.00). Spre deosebire de mai tinerii să colegi, Tănase are deja 25 de ani și jumătate, în vreme ce Man are 21, iar Coman, 22. 

Citește și alte pariuri sportive pe GSP:

Ianis Hagi, cota 4.00 pentru a se transfera la Lazio! Casele de pariuri indică cea mai probabilă destinație

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează