GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  BUNDESLIGA

Fortuna și Hoffenheim se întâlnesc sâmbătă, apoi au aceiași adversari în ultimele 4 etape

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 15:30

În această etapă, Fortuna Dusseldorf poate face un pas mare către salvarea de la retrogradare, dacă reușește să câștige partida cu Hoffenheim. Întâlnirea e programată sâmbătă, la ora 16:30. 

Finalul de sezon va oferi emoții diferite celor combatante. Hoffenheim luptă pentru locul 6, care duce în Europa League, în vreme ce Fortuna speră să evolueze și în sezonul viitor tot în Bundesliga. 

Fortuna și Hoffe au aceiași adversari în ultimele 4 etape

Gazdele pot spera la toate cele trei puncte, cel puțin prin prisma rezultatelor directe din ultima vreme. În ediția trecută, Fortuna a câștigat acasă, 2-1, și a remizat în deplasare, 1-1, iar în turul sezonului în curs a obținut încă un 1-1 pe terenul lui Hoffe. Moralul ar trebui să fie la cote bune, chiar dacă în runda precedentă a cedat la Munchen, cu Bayern, scor 0-5. În celelalte trei meciuri de la revenire, Fortuna nu a pierdut, remizând cu Paderborn (0-0) și cu Koln (2-2) și învingând-o pe Schalke, 2-1. 

Probabil că Dusseldorf și-a asumat înfrângerea cu Bayern, antrenorul Uwe Rösler menajându-și vedeta, pe atacantul Rouwen Hennings, contra bavarezilor. Dar vin meciuri foarte grele, ceea ce înseamnă că succesul este obligatoriu contra lui Hoffenheim. În ultimele 4 etape, Fortuna urmează să întâlnească, în ordine, Dortmund (a), Leipzig (d), Augsburg (a) și Union Berlin (d). 

Hoffenheim vine după două succese, cu Koln (3-1) și Mainz (1-0). Elevii lui Alfred Schreuder au egalat-o pe Wolfsburg în clasament, însă în ultimele 4 etape vor avea mult de muncă pentru a-și asigura ultimul loc de Europa League. Urmează, în ordine, Leipzig (a), Augsburg (d), Union (a) și Dortmund (d). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează