GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Frankfurt, aproape de retrogradare! Sâmbătă joacă la Wolfsburg, iar miercuri, la Bremen!

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 14:31

Sâmbătă, de la ora 16.30, Wolfsburg primește vizita lui Frankfurt sperând la cea de-a doua victorie a sezonului contra acesteia, după 2-0 în tur. Momentan e pe locul 6, care duce în Europa League, având 3 puncte mai mult decât următoarea clasată, Hoffenheim. 

De partea cealaltă, Frankfurt a scos un punct în meciul cu Freiburg de pe teren propriu, 3-3, punând capăt unei serii de 5 înfrângeri consecutive. Cu 11 minute înaintea finalului partidei, Freiburg conducea cu 3-1, însă echipa gazdă a reușit să revină prin golurile din minutele 79 și 82. Frankfurt ocupă locul 14 și e la doar două puncte peste locul de baraj, dar are un meci mai puțin disputat. Restanța din deplasarea de la Werder Bremen e programată miercuri, de la ora 21:30.

Wolfsburg a dat lovitura în etapa intermediară, câștigând la Leverkusen cu scorul de 4-1. A fost a doua victorie consecutivă a elevilor lui Oliver Glasner în deplasare, după cea de la Augsburg (2-1), însă pe teren propriu aceștia au pierdut fără drept de apel, mai clar decât o arată scorul, contra lui Dortmund (0-2). Mijlocașul Renato Steffen a marcat de două ori în ultimele trei etape, iar golgeterul Wout Weghorst, 11 goluri, își așteaptă și el rândul, nereușind să marcheze de la revenirea campionatului german. 

Din oferta celor de la Betfair, vă propunem un pariuri combinat: Peste 7.5 cornere și peste 1.5 goluri, cota 1.50

Date statistice pentru Wolfsburg - Frankfurt

  • În ultimele 6 etape, Frankfurt a primit 21 goluri
  • Frankfurt a primit gol în 23 din ultimele 26 de etape
  • Frankfurt e pe locul 3 în Bundesliga în clasamentul golurilor marcate din faze fixe (13 reușite)
  • Frankfurt e a treia în Bundesliga în privința numărului de cornere obținute, 172
  • Wolfsburg are o medie de 5.11 cornere obținute pe etapă
  • Golgeterul lui Wolfsburg e Weghorst (11 goluri)
  • În meciurile lui Wolfsburg se înregistrează cea mai mică medie de goluri din Bundesliga, 2.64 pe etapă
  • În meciurile lui Frankfurt se înregistrează a treia cea mai mare medie de goluri, 3.56 pe etapă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează