PARIURI SPORTIVE  ·  BUNDESLIGA

Frankfurt - Freiburg: tot ce trebuie să știi înainte să pariezi

Marți, de la ora 21:30, Frankfurt primește vizita lui Freiburg. Gazdele vin după cinci înfrângeri consecutive și au pierdut și partida din tur, scor 0-1.
Marți, de la ora 21:30, Frankfurt primește vizita lui Freiburg. Gazdele vin după cinci înfrângeri consecutive și au pierdut și partida din tur, scor 0-1.

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 10:55

Marți, de la ora 21:30, Frankfurt primește vizita lui Freiburg. Gazdele vin după cinci înfrângeri consecutive și au pierdut și partida din tur, scor 0-1. 

Și Freiburg vine după un rezultat negativ, fiind învinsă pe teren propriu de penultima clasată, Werder Bremen, cu 1-0. 

Cinci înfrângeri la rând pentru Frankfurt

Frankfurt e pe locul 14, la 4 puncte de locul de baraj și la 7 puncte de retrogradarea directă. Un argument pe care l-ar putea invoca în apărarea sa e acela că 4 dintre cele 5 înfrângeri suferite în ultimele etape au venit contra celor de la Bayern (2-5, în ultima rundă), Dortmund, Leverkusen și Gladbach. Au fost adversari net superiori valoric, iar Frankfurt a fost dominată categoric în fiecare dintre aceste întâlniri. 

Seria de 5 înfrângeri consecutive a subliniat încă o dată problemele defensive cu care se confruntă echipa. Frankfurt a primit 18 goluri și a lăsat de dorit în privința organizării apărării. De altfel, a primit gol în 22 din ultimele 24 de etape. Dar nici din punct de vedere ofensiv nu pare să fie la un nivel mulțumitor. 

Jucătorii săi au probleme atunci când au mingea, nefiind capabili să creeze ocazii periculoase sau, măcar, să ducă balonul în apropierea porții adverse sau să finalizeze acțiunile. 

Totuși, stă bine la un capitol ofensiv, cel al golurilor marcate din faze fixe, fiind pe locul 3 în Bundesliga din acest punct de vedere, cu 13 reușite. Ultimele două au venit chiar contra lui Bayern Munchen. Nu în ultimul rând, Frankfurt e a doua în Bundesliga în privința numărului de cornere obținute, 163. 

Freiburg a așteptat totul de-a gata cu Werder

Freiburg s-a așteptat să aibă un meci ușor pe teren propriu contra penultimei clasate, Werder Bremen, o echipă care, în ultimele 9 etape, primise câte cel puțin două goluri pe meci. Dar oaspeții a surprins printr-o atitudine excelentă. 

Werder a fost o echipă scurtă, alergând extraordinar de mult și presându-și permanent adversarul. A fost disciplinată tactic, a renunțat la posesie în favoarea contraatacului și a dat lovitura, obținând prima victorie din ultimele 8 etape. 

Faza singurului gol a fost tipică pentru desfășurarea ostilităților, dar și pentru atitudinea relaxată pe care Freiburg a avut-o în această întâlnire. Contra lui Frankfurt nu își mai poate permite o astfel de prestație dacă vrea să rămână în lupta pentru ultimul loc de Europa League, de care momentan o despart 2 puncte. 

Citește mai multe știri despre pariuri:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1