GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Frenkie de Jong oferă un pont pariorilor la Getafe - Ajax!

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2020 16:25

Frenkie de Jong (FC Barcelona) a vorbit în presa olandeză despre meciul Getafe - Ajax, programat azi în Europa League.  

Getafe, revelația de până acum a sezonului în curs din Spania și ocupantă a locului 3, a întâlnit de două ori Barcelona în campionat, iar de Jong a fost integralist în ambele ocazii. Mijlocașul olandez a declarat: "Getafe e o formație cu adevărat bună, fiind, probabil, cel mai dificil adversar pe care Ajax putea să îl întâlnească. Face un pressing foarte bun și faultează mult. Nu faultează foarte dur, dar o face constant si acest lucru devine frustrant".

Iese pontul lui Frenkie de Jong?

Pe data de 23 septembrie, Getafe a jucat partida tur cu Barcelona, pe teren propriu, și a pierdut cu 0-2, iar în retur, sâmbătă, 15 februarie, catalanii s-au impus cu scorul de 2-1. În ambele dispute, Getafe a fost echipa care a faultat mai mult, făcând doar ea 23, respectiv 29 de faulturi. Cota pentru cel puțin 29 de faulturi în meci e 1.70. 

De altfel, Getafe e echipa care faultează cel mai mult în La Liga, cu o medie de 19.1 faulturi pe etapă, și este a doua ca număr de cartonașe primite, 77 galbene și 2 roșii în 24 de etape.

Pont pentru Getafe - Ajax: Cota la Betano pentru ca cei de la Getafe să primească mai multe cartonașe decât Ajax e 1.78. De asemenea, cota pentru cel puțin 3 cartonașe luate de spanioli e de 1.97. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează