GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 1

Gaz Metan - CFR: Dintre primele 8 clasate, doar Craiova a marcat la Mediaș

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 14:48

Gaz Metan - CFR Cluj: Echipa clujeană are parte de o deplasare complicată pe terenul Gazului. Formația lui Edi Iordănescu a pierdut un singur meci acasă în această ediție, cu Craiova. La ultima deplasare la Mediaș, pe 8 februarie, CFR a remizat, 0-0. 

Gazul nu a putut să obțină mai mult de un loc 5 în sezonul regulat din cauza rezultatelor slabe pe terenurile adversarilor din partea superioară a clasamentului. Din deplasările pe terenurile primelor 9 clasate a scos doar 4 puncte (1 victorie și 1 egal). Dar s-a descurcat mult mai bine acasă, acolo unde doar Craiova a reușit să îi marcheze dintre formațiile de pe primele 8 locuri ale clasamentului. 

CFR, rezultate modeste în deplasare

CFR a scos rezultate slabe în deplasare. În meciurile de pe terenurile primelor 12 clasate a câștigat doar la Craiova și la Chindia Târgoviște. A mai câștigat și la Clinceni și Voluntari, ultimele două clasate. Clujenii au pierdut la Astra, Botoșani, Viitorul și Iași. 

Pont: Betano oferă cota 1.65 pentru varianta ”Pauză sau final X”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează