PARIURI SPORTIVE  ·  LIGA 1

Gaz Metan - CFR: Dintre primele 8 clasate, doar Craiova a marcat la Mediaș

Articol de — Duminica, 08 Martie, 14:48

Gaz Metan - CFR Cluj: Echipa clujeană are parte de o deplasare complicată pe terenul Gazului. Formația lui Edi Iordănescu a pierdut un singur meci acasă în această ediție, cu Craiova. La ultima deplasare la Mediaș, pe 8 februarie, CFR a remizat, 0-0. 

Gazul nu a putut să obțină mai mult de un loc 5 în sezonul regulat din cauza rezultatelor slabe pe terenurile adversarilor din partea superioară a clasamentului. Din deplasările pe terenurile primelor 9 clasate a scos doar 4 puncte (1 victorie și 1 egal). Dar s-a descurcat mult mai bine acasă, acolo unde doar Craiova a reușit să îi marcheze dintre formațiile de pe primele 8 locuri ale clasamentului. 

CFR, rezultate modeste în deplasare

CFR a scos rezultate slabe în deplasare. În meciurile de pe terenurile primelor 12 clasate a câștigat doar la Craiova și la Chindia Târgoviște. A mai câștigat și la Clinceni și Voluntari, ultimele două clasate. Clujenii au pierdut la Astra, Botoșani, Viitorul și Iași. 

Pont: Betano oferă cota 1.65 pentru varianta ”Pauză sau final X”.Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×