GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Gaz Metan - Dinamo: ”câinii” au pierdut ultimele trei deplasări la Mediaș

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 08:12 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 09:32

Gaz Metan - Dinamo, ultima partidă a etapei cu numărul 4 din Liga 1, se joacă azi, de la ora 21:00. Gazdele ocupă locul 6, cu 6 puncte, iar oaspeții sunt pe 13, cu 2 puncte. 

Medieșenii au pierdut în prima rundă la Voluntari, scor 1-2, apoi s-au impus în următoarele două cu FC Argeș, 2-0 acasă, și Poli Iași, 4-1, în deplasare. Dinamo a început cu o remiză, 1-1 acasă, cu Hermannstadt, apoi a pierdut la Chindia Târgoviște, scor 0-1, iar în ultima rundă a remizat în Ștefan cel Mare, 1-1 cu FC Botoșani. 

În ultimele sezoane, ”câinii roșii” au avut probleme atunci când au întâlnit formația ardeleană. În precedentele 6 ”directe”, bucureștenii au doar două victorii, iar ultimele 3 deplasări la Mediaș au consemnat tot atâtea înfrângeri. Gazdele partidei de azi pot aborda disputa cu încredere, nu doar datorită victoriilor din etapele 2 și 3 ale noului sezon, ci și pentru că au marcat în 10 din ultimele 11 meciuri cu Dinamo de pe teren propriu. 

Dar statistica mai indică un lucru interesant: în 8 din cele 11 întâlniri menționate, ambele formații au reușit să marcheze, iar în 9 dintre acestea s-au înscris cel puțin 3 goluri. În sezonul curent, Gazul a dat gol în fiecare etapă, în vreme ce Dinamo a primit gol în fiecare etapă. 

Ardelenii nu au probleme serioase de efectiv înaintea disputei, doar Cardoso fiind incert în echipa lui Dusan Uhrin. De partea cealaltă, Cosmin Contra nu va conta pe Achim (accidentat), Sin (la echipa a doua), Neicuțescu (în afara lotului) și Moldoveanu (în recuperare). 

Echipele probabile

Gaz Metan (4-2-3-1): 31. Buzbuchi - 21. Butean, 25. Larie, 5. Baco, 98. Velisar - 6. Droppa, 4. R. Popa - 24. R. Romeo, 13. R. Deaconu, 7. Trif - 44. Sg. Ciocan

Dinamo (4-2-3-1): 1. Mejias - 21. Gonzalez, 66. Puljic, 27. R. Grigore, 18. I. Lopez - 5. Răuță, 55. Gol - 22. Sorescu, 10. Borja Valle, 29. Măgureanu - 17. Nemec

Pont: Peste 1.5 goluri, cota 1.40 la Betfair, și Peste 2.5 goluri, cota 2.24 la Fortuna

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO: 

Tensiuni între PCH și șefii lui Dinamo: „Dacă lingușitoarea Anamaria Prodan a avut o influență, este urât” » Jignesc un om din club: „Păstrat pe criterii de lins picioare și pupat mâini”

EXCLUSIV Transferurile lui Dinamo l-au dat pe spate pe un idol al galeriei: „La ce lot au, ar trebui să se bată fără probleme la primele 3 locuri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează