GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Germania - România » Nemții vor să facă spectacol! 3 ponturi oferite de tipsterii GSP

Articol de - Publicat vineri, 08 octombrie 2021 00:42 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 10:21

Germania și România se întâlnesc azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru etapa a 7-a din grupele de calificare la Campionatul Mondial din 2022! Partida se va disputa la Hamburg, iar selecționerul Hansi Flick a declarat că vrea ca echipa sa să facă spectacol în fața României.

După ce a marcat 10 goluri în ultimele două meciuri din preliminarii, Germania nu vrea să oprească motoarele și caută un nou festival de reușite în fața României. În tur, pe Arena Națională, nemții au câștigat doar cu 1-0. De atunci, Joachim Low i-a lăsat loc lui Hansi Flick, iar fostul antrenor al lui Bayern a readus abundența ofensivă pentru germani.

Chiar dacă încearcă să se încurajeze privind la rezultatul obținut de Macedonia de Nord în fața Germaniei (victorie pentru macedoneni, 2-1 chiar la Munchen), România e mai degrabă victimă sigură la Hamburg.

17 goluria marcat Germania în primele șase meciuri

În plus, „tricolorii” trebuie să fie la capacitate maximă pentru cel de-al doilea meci din această serie, derby-ul pentru locul secund cu Armenia. Înainte să vină la București, Armenii au deplasare în Islanda, echipă care a deranjat-o doar pe Liechtenstein în această campanie de calificare.

Trei PONTURI pentru Germania - România:

  • 1 pauză / 1 final - cotă 1,47 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,40 la Superbet
  • Cel puțin un gol în prima repriză și cel puțin două goluri în repriza a doua - cotă 1,95 la Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează