GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Getafe - Betis: Încrâncenare maximă și goluri puține? La ce se așteaptă casele de pariuri și cum putem profita

Betis Sevilla // sursă foto: realbetisbalompie.es
Betis Sevilla // sursă foto: realbetisbalompie.es

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 13:16 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 14:37

Getafe - Betis se joacă azi, de la 22:30, în a doua partidă a rundei a 4-a din La Liga. Betis, liderul de conjunctură din Spania, merge pe ”Coliseum Alfonso Perez”, un teren unde greu se câștigă puncte.

Betis a pierdut cu Real Madrid, 2-3, dar rămâne în continuare lider în Spania, acolo unde granzii au început ceva mai târziu sezonul. Betis le-a învins, în primele două runde, pe Alaves (1-0) și Valladolid (2-0), și are 6 puncte după primele trei etape disputate. De cealaltă parte, Getafe a jucat doar două meciuri și a obținut patru puncte. Madrilenii au câștigat cu Osasuna (1-0) și au făcut egal cu Alaves (0-0).

Astfel, exceptând show-ul dintre Betis și Real, putem observa că adversarele de azi nu s-au îngrămădit la goluri prea multe în acest start de sezon. Vacanța a fost puțină, iar la fel de puține au fost și zilele pentru pregătirea noului sezon, așa că motoarele par că se încălzesc mai greu.

GETAFE - BETIS | DUELURI DIRECTE

În sezonul trecut, Getafe i-a luat patru puncte lui Betis. A fost 1-1, la Sevilla, și 1-0 pentru Getafe, pe teren propriu. Ultimul succes al lui Betis cu Getafe datează din 2018, atunci când Joaquin și compania au câștigat la limită, 1-0, chiar pe terenul adversarilor.

În ultimele 10 confruntări directe din campionat, șase partide s-au încheiat cu mai puțin de trei goluri marcate în meci, în timp ce doar patru au adus ”peste 2,5 goluri”. În confruntările dintre Getafe și Betis au fost rare episoadele în care una dintre echipe s-a impus la mai mult de un gol.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,60 la Superbet

Citește și alte ponturi de azi:

Tottenham - Chelsea: Își bate elevul din nou profesorul? Ce cotă bună aduce duelul Mourinho vs. Lampard din Cupa Ligii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează