GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Getafe - Villarreal: Confruntare importantă în lupta pentru calificarea în cupele europene

Articol de , - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 15:33 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 15:37

Getafe - Villarreal, o partidă importantă în lupta pentru calificarea în cupele europene, se joacă azi, de la ora 21:30. Cele două formații ocupă locurile 6, respectiv 5 în La Liga, iar în tur scorul a fost 1-0 în favoarea ”submarinului galben”. 

La ultima vizită efectuată pe stadionul Coliseum Alfonso Pérez, scorul a fost egal, 2-2. 

Despărțite de un singur punct în clasament, cele două formații au șansa ca în ultimele 4 runde să își asigure prezența în următorul sezon al cupelor europene. Măcar în Europa League, dacă nu în Champions League. 

Aflate la 6 și 7 puncte de Sevilla, echipa clasată pe locul 4, cel care duce în Liga Campionilor, Getafe și Villarreal sunt obligate să joace la victorie azi pentru a mai speră să recupereze ecartul. 

Sevilla are un final de campionat dificil, cu meciuri grele, ceea ce înseamnă că orice e posibil. Dar nici pentru Getafe și Villarreal nu va fi ușor. Totuși, forma de moment e mai degrabă în favoarea oaspeților, care au obținut 5 victorii și o remiză în cele 7 etape de la revenire, perioadă în care Getafe a câștigat o singură dată. 

Getafe a luat un singur punct în ultimele două runde, fără să reușească să marcheze. De altfel, secretul parcursului peste așteptări pe care l-au înregistrat elevii lui José Bordalás nu e nicidecum eficiența ofensivă ci, mai degrabă, cea defensivă. Getafe are a patra cea mai bună apărare din La Liga, în vreme ce atacul a reușit doar 42 de goluri în 34 de etape. 

Înfrângerea suferită de Villarreal în ultima etapă, 1-4 acasă, cu Barcelona, s-ar putea să fi afectat moralul jucătorilor. Ar fi nedrept, pentru că ”submarinul” s-a descurcat admirabil până acum. Cu 54 de goluri marcate în 34 de etape, are al treilea atac al competiției, însă defensiva îi joacă uneori feste. Dar acest lucru se întâmplă mai ales contra adversarilor de categorie superioară. 

Și, cum atacul lui Getafe nu e la parametri înalți, e posibil ca întâlnirea de azi să fie destul de săracă în faze spectaculoase. 

Pont pentru pariuri: X2 și sub 3.5 goluri, cota 1.82 la Betfair

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează