GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Gladbach - Union Berlin e azi, de la ora 16:30. Aici ai avancronica partidei și cele mai interesante date statistice

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2020 10:00

Borussia Monchengladbach are azi, de la ora 16:30, ocazia să își ia revanșa în fața celor de la Union Berlin după înfrângerea suferită în tur, 0-2. Cu un singur punct câștigat în ultimele două etape, formația pregătită de Marco Rose a căzut pe locul 5, fiind la două puncte distanță de ultima poziție care duce în Liga Campionilor. 

Situația lui Union Berlin s-a înrăutățit în cele trei etape de la revenirea Bundesligii. Cu două înfrângeri și o remize, est-germanii sunt pe locul 13 înaintea meciului de azi, având 4 puncte peste locul de baraj. 

Chiar dacă e pe locul 5 momentan, Borussia e la doar două puncte de locul 4 și la patru puncte de locul 2. Totuși, rezultatele neconvingătoare înregistrate de la reluarea competiției, între care doar victoria cu Frankfurt, 3-1 în deplasare, iese în evidență în mod pozitiv, nu sugerează că elevii lui Marco Rose ar avea șanse mari să prindă podiumul sau un loc de Champions League. 

O primă dezamăgire a venit în înfrângerea de acasă cu Leverkusen, 1-3, partidă în care adversarul a fost net superior. Iar remiza de la Bremen, 0-0, obținută în fața unui adversar foarte determinat și disciplinat, dar aflat pe penultima poziție a clasamentului, are darul de a-i îngrijora pe fani. 

După disputa de azi, cu Union, urmează 5 etape în care adversarii vor fi de calibru diferit. Freiburg (d), Bayern Munchen (d), Wolfsburg (a), Paderborn (d) și Hertha (a) își vor juca șansa lor. 

De partea cealaltă, elevii lui Urs Fischer sunt și ei, la rândul lor, într-o situație delicată. Nou-promovata trebuie să facă față unei presiuni cu care nu este obișnuită, cea legată de lupta pentru evitarea retrogradării. În special, ultimele 3 etape au dus la situația din prezent, Union nereușind să facă față dificilelor întâlniri cu Bayern (0-2 acasă) și Hertha (derby-ul local, pierdut cu 0-4 în deplasare). 

Etapa intermediară a fost un neajuns suplimentar pentru berlinezi, care nu au rezistat ritmului accelerat, cu meciuri din trei în trei zile, și au remizat acasă cu modesta Mainz, scor 1-1. 

Pentru o nou promovată, toți adversarii sunt dificili, dar finalul de sezon nu îi aduce lui Union tot ce putea fi mai rău. Schalke (a), Koln (d), Paderborn (a), Hoffenheim (d) și Fortuna (a) sunt echipele cu care se va lupta în ultimele runde. 

Date statistice pentru Gladbach - Union Berlin

  • În ultimele 9 etape ale lui Gladbach s-a marcat în ambele porți
  • În 8 din ultimele 10 partide de campionat ale lui Gladbach s-au marcat minimum 3 goluri
  • Union e una dintre echipele din Bundesliga care beneficiază de cele mai puține cornere, 3.83 pe etapă
  • Union a marcat o treime, 11, din cele 33 de goluri în urma unor faze fixe 
  • Suedezul Anderson, golgeterul lui Union, a marcat cu capul 6 dintre cele 11 goluri
  • Fundașul dreapta de la Union, Trimmel, căpitanul echipei, a dat 9 pase de gol, dintre care 7 au fost din corner
  • Union Berlin e echipa cu a doua cea mai slabă posesie din campionat, 43.8%
  • Union are al patrulea cel mai slab atac al campionatului, cu 33 de goluri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close