GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  BUNDESLIGA

Gladbach - Wolfsburg, programat azi, e duel pentru cupele europene!

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 10:46 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 11:10

Gladbach - Wolfsburg este prima partidă a etapei intermediare din Bundesliga. Meciul, care începe la ora 19:30, poate micșora semnificativ șansele echipei gazdă de a prinde un loc de Liga Campionilor în cazul în care nu reușește să câștige toate cele trei puncte. 

În tur, Wolfsburg s-a impus cu 2-1 și, de asemenea, a câștigat 2 din ultimele 3 deplasări pe terenul Borussiei Monchengladbach. 

Situația se poate complica pentru Gladbach

Gladbach a pierdut teren în lupta pentru calificarea în Liga Campionilor prin rezultatele din ultimele 5 etape, perioadă în care a reușit o singură victorie. Echipa este solidă, joacă un fotbal frumos și determinat însă, din când în când, apar oscilații de formă și probleme fizice. Oboseala cauzată de programul încărcat a dus la înfrângerea de la Freiburg, 0-1, pentru ca în ultima rundă să lege ce-a de-a doua înfrângere consecutivă, 1-2 la Bayern Munchen. 

Înaintea meciului de azi, Gladbach e la un punct în spatele lui Leverkusen, echipă care are un meci ușor, urmând să întâlnească Koln pe teren propriu. În cazul în care Leverkusen câștigă, iar Gladbach termină la egalitate sau pierde cu Wolfsburg, distanța se va mări la 3 sau 4 puncte, cu doar două runde rămase de disputat. În ultimele două etape, Borussia Monchengladbach joacă cu Paderborn în deplasare și cu Hertha pe teren propriu, în vreme ce Leverkusen urmează să întâlnească Hertha în deplasare și Mainz acasă. 

Absențe importante la Wolfsburg

Wolfsburg s-a înscris perfect în ”trendul” Bundesligii, în sensul că a evoluat foarte bine în deplasare, câștigând toate cele trei partide, în vreme ce acasă s-a împotmolit. Pe teren propriu, ”lupii” au luat un singur punct din 9 posibile. Pentru partida de azi, Wolfsburg are o serie de absențe importante. Atacanții Plea și Thuram sunt accidentați, ceea ce înseamnă că în avanposturi se va afla Embolo, a treia soluție pentru acest post. Bensebain, Johnson, Raffael, Strobl și Zakaria sunt și ei indisponibili. 

Dacă locurile de Liga Campionilor sunt prea departe pentru Wolfsburg, calificarea în Europa League este un obiectiv foarte palpabil. Momentan, echipa e pe locul 6, care asigură prezența în preliminariile competiției, însă Hoffenheim e la doar 3 puncte în spatele său. Chiar dacă Wolfsburg ar pierde azi, e greu de crezut că ar putea fi egalată la puncte chiar în această etapă, deoarece Hoffe joacă pe terenul lui Dortmund. 

Pont: Ambele marchează, cota 1.55 la Superbet

Date statistice pentru Gladbach - Wolfsburg

  • Niciunul dintre meciurile directe de pe Borussia-Park nu s-a încheiat 0-0
  • În 11 din ultimele 12 etape ale lui Gladbach s-a marcat în ambele porți
  • În 9 din ultimele 13 partide de campionat ale lui Gladbach s-au marcat minimum 3 goluri
  • Golgeterul lui Wolfsburg, Weghorst, a marcat în deplasare 9 din cele 12 goluri ale sezonului
  • În meciurile lui Wolfsburg se acordă, în medie, 10.09 cornere, iar în cele ale lui Gladbach, 9.84
  • În meciurile lui Wolfsburg se înregistrează cea mai mică medie de goluri din Bundesliga, 2.65 pe etapă
  • În meciurile lui Gladbach se înregistrează o medie de goluri de 3.10 pe etapă
  • În prima repriză a meciurilor jucate în deplasare de Wolfsburg (15 partide) s-au marcat doar 15 goluri, cele mai puține din Bundesliga
  • Portarul lui Gladbach, Sommer, a parat 76.8% din șuturile adversarilor și are cele mai multe șuturi apărate din Bundesliga, 119

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
2960460617374520
Marius Stef  •  16 Iunie 2020, 13:11

ai incurcat absentele la echipe , Dane... Numai bine in rest si succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close