GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Hermannstadt - CFR Cluj: Cota zilei vine din Liga 1! Ce pariu COMBO putem încerca la meciul de la Mediaș

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 11:05 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 11:21

Hermannstadt - CFR Cluj se joacă azi, de la 20:00, într-o partidă care închide etapa a 18-a din Liga 1. Campioana e obligată să câștige pentru a reveni la doar un punct în spatele liderului FCSB și pentru a mări la cinci puncte distanța față de Craiova.

CFR Cluj merge la Mediaș în căutarea celei de-a treia victorii consecutive din campionat. Campioana vrea să profite de forma slabă a sibienilor și să continue seria bună sub comanda lui Edi Iordănescu. Sibiul speră ca venirea lui Ciobotariu să readucă echipa pe linia de plutire, după ce ultima perioadă cu Ruben Alves la conducere a fost dezamăgitoare.

CFR Cluj se află pe locul secund în Liga 1, cu 37 de puncte strânse în 17 runde, în timp ce Hermannstadt e pe locul 14, cu 16 puncte adunate în cele 17 jocuri disputate. În cazul unui succes în premieră contra CFR-ului, sibienii ar urca până pe poziția a 11-a și ar egala-o la puncte pe Dinamo.

În partida tur, CFR Cluj s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Vinicius, la jumătatea reprizei secunde. De la promovarea sibienilor în prima ligă, CFR și Hermannstadt s-au întâlnit de cinci ori, CFR câștigând trei partide, în timp ce alte două jocuri s-au terminat la egalitate.

PONT: Victorie CFR Cluj și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,80 la Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează