GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Hoffenheim - Leipzig e azi, în deschiderea etapei din Bundesliga. Gazdele și-au concediat antrenorul!

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 10:13

Hoffenheim - Leipzig, întâlnire programată azi, de la ora 21:30, este partida de deschidere a etapei cu numărul 31 din Bundesliga. În tur, cei de la Leipzig s-au impus cu scorul de 3-1.

Partida se anunță a fi spectaculoasă, cel puțin dacă judecăm după meciurile directe și după cele 5 etape scurse de la reluarea fotbalului german. În 6 din totalul de 7 dispute dintre Hoffe și Leipzig s-au marcat de fiecare dată câte cel puțin 3 goluri. 

Hoffe și-a demis antrenorul după ultima etapă

Hoffennheim a pierdut doar una dintre partidele programate după pauza forțată, 0-3 cu Hertha, pe teren propriu. Ceilalți adversari, Paderborn (1-1), Koln (3-1), Mainz (1-0) și Fortuna (2-2) au fost mai slabi decât formația berlineză, dar jocul lui Hoffe nu a fost decât în puține ocazii unul de calitate. 

Rezultatele nu foarte mulțumitoare și, mai ales, calitatea evoluțiilor, au făcut ca antrenorul Alfred Schreuder să fie demis după remiza cu Fortuna, pregătirea pentru finalul de sezon urmând să fie asigurată de un grup de antrenori din interiorul clubului. Momentan, Hoffenheim e pe locul 7 și poate spera să depășească următoarea clasată, Wolfsburg, pentru a se califica în ediția viitoare a Europa League. 

Leipzig, mai bună în deplasare

Leipzig nu a pierdut niciun meci de la revenire, însă nici nu a reușit să se impună în vreuna dintre cele 3 etape jucate pe teren propriu cu Freiburg, Hertha și Paderborn. A câștigat, în schimb, ambele deplasări, la Mainz și Koln. De altfel, Leipzig e una dintre cele mai bune echipe de deplasare din Bundesliga, acolo unde a adunat 9 victorii, 4 egaluri și doar două înfrângeri. 

Pont pentru pariuri: Minim 8 cornere și oaspeții marchează 2+, cota 1.59 la Betfair și Gol în ambele reprize și minim 10 cornere, cota 2.16 la Betfair

Date statistice pentru Hoffenheim - Leipzig

  • În cele 7 întâlniri directe dintre cele două formații s-au marcat 27 de goluri, 3.86 pe meci
  • În meciurile lui Leipzig se marchează, în medie, 3.57 goluri, iar în cele ale lui Hoffe, 3.07
  • Timo Werner e la cel mai bun sezon din carieră, cu 25 de goluri în 30 de etape. În ultimele două deplasări a marcat 4 goluri
  • Timo Werner e al doilea în clasamentul golgeterilor din Bundesliga, având 5 reușite mai puțin decât Lewandowski
  • Julian Nagelsmann e fostul antrenor al lui Hoffe (2016-19)
  • Leipzig are a doua cea mai bună apărare a campionatului, după Bayern Munchen
  • În meciurile lui Leipzig se acordă, în medie, 10.37 cornere, iar în cele ale lui Hoffe, 11.48
  • Cu 4 etape înaintea finalului de sezon, Leipzig a marcat cu 12 goluri mai mult (75) decât înscrisese în întreaga ediție anterioară (63)
  • Cel mai mare număr de goluri marcate de Leipzig într-un sezon a fost de 66 (2016/17)
  • Hoffe a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri jucate acasă și a adunat mai multe puncte în deplasare (24) decât acasă (19)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează