GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Iga Swiatek - Cori Gauff: Finală dezechilibrată la Roland Garros! Trei PONTURI clare pentru duelul de azi de pe arena Philippe-Chatrier

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2022 08:00

Iga Swiatek și Cori Gauff se vor lupta în finala din acest an de la Roland Garros! Înaintea confruntării de pe arena Philippe-Chatrier, sportiva din Polonia este marea favorită la câștigarea unui nou turneu important din carieră.

După ce a câștigat finala de la Roma, unde a învins-o pe Ons Jabeur (6-2/6-2), Iga Swiatek poate bifa un nou succes pe zgură. Sportiva din Polonia n-a mai pierdut un meci oficial din luna februarie, atunci când era învinsă de Ostapenko, în optimile turneului de la Dubai.

34de victorii consecutive are Iga Swiatek în prezent

Cori Gauff, cealaltă finalistă de la turneul francez, nu era printre favoritele din acest an de la Roland Garros, dar a reușit să-și clădească loc până la meciul cu trofeul pe masă. Dacă  Swiatek le-a lăsat pe drum pe Tsurenko, Riske, Kovinic, Zheng, Pegula și Kasatkina în drumul spre finala de la Openul Francez, Cori Gauff a avut și ea reprezentații pe măsură.

1,15este cota pe care o primește la victorie Iga Swiatek

Sportiva din Statele Unite nu a pierdut niciun set la Paris până la finala pe care o va juca azi! Victorii pe linie, 2-0 la seturi, cu Marino, Van Uytvanck, Kanepi, Mertens, Stephens și Trevisan.

Trei PONTURI pentru Iga Swiatek - Cori Gauff:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
misu50
misu50  •  04 Iunie 2022, 08:57

Poloneza nu va bate azi! Nici nu merita! Mingea va cadea iarasi de 2 ori in terenul ei, dar de data asta va vedea si arbitrul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează