PARIURI SPORTIVE  ·  PARIURI SPORTIVE

Începe playout-ul: Viitorul e principala favorită, Dinamo are cota 21.00 să retrogradeze!

Articol de - Publicat joi, 27 februarie 2020 20:31

Începe playout-ul! Chiar dacă e vorba de partea a doua a clasamentului, playout-ul reprezintă, totuși, o miză importantă. Atât prin prisma unei clasări decente, cât și, mai ales, prin prisma sumelor ce vor fi ulterior virate echipelor din drepturile de televizare. 

Sepsi - Poli Iași

Prima etapă debutează cu Sepsi și Poli Iași, întâlnire în care formația gazdă e favorită. Sepsi nu a pierdut niciodată în fața ieșenilor și a câștigat toate cele trei dispute directe de pe teren propriu.  

Poli Iași are cota 1.73 la retrogradare, semn că bookmakerii o văd departe de a fi scăpată de griji. Sepsi, pe de altă parte, are o cotă de 5.00 la câștigarea playout-ului, fiind a treia favorită după Viitorul și Dinamo. 

Dinamo - Academica Clinceni

Dinamo are cota 3.00 la câștigarea playout-ului, fiind a doua favorită, după Viitorul (cota 2.25). Academica Clinceni, formație cu un parcurs dezastruos în finalul sezonului regulat, acolo unde nu a reușit să câștige niciuna dintre ultimele 8 etape, e cotată cu cele mai mari șanse să retrogradeze (cota 1.28). 

Viitorul - Voluntari

Cu 4 victorii în ultimele 5 etape din sezonul regulat, Voluntariul a impresionat casele de pariuri, chiar dacă nu a scăpat de ultimul loc. În prima etapă din playout va juca pe terenul Viitorului, formație pe care nu a învins-o niciodată în Liga 1. Voluntari are cota 1.35 pentru a retrograda. 

Hermannstadt - Chindia

Chindia Târgoviște are cota 1.60 la retrogradare, iar Hermannstadt, cota 3.00. Cele două se întâlnesc în meci direct în prima etapă. Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1