GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Inter - Lazio: Simone Inzaghi vrea revanșa împotriva fostei sale echipe! Derby-ul de pe Meazza vine cu trei cote tari

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 12:46 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 12:46

Inter și Lazio se întâlnesc azi, de la 21:45, într-o partidă extrem de interesantă care contează pentru etapa a 21-a din Serie A. Inter e liderul la zi din Serie A, dar trupa lui Simone Inzaghi o va întâlni pe Lazio, singura echipă care a învins-o în acest sezon.

În tur, Lazio a trecut de Inter cu 3-1 și a provocat unica înfrângere a nerazzurrilor de până acum în campionat. Cu Simone Inzaghi la primul sezon pe banca Interului, echipa din Milano s-a instalat în fruntea ierarhiei, cu 46 de puncte, unul mai mult decât AC Milan, echipa de pe poziția secundă. De menționat că Inter are un meci mai puțin, după ce partida cu Bologna a fost amânată din cauza cazurilor de COVID-19.

De altfel, înfrângerea cu Lazio și remizele cu Juventus și Milan sunt singurele sincope ale lui Inter din ultimele 12 etape din Serie A. Nerazzurrii au mai pierdut un meci, cu Real Madrid, în Liga Campionilor, acolo unde au reușit să se califice în optimi, de pe poziția secundă.

49 de goluria marcat Inter în 19 meciuri din acest sezon // cel mai bun atac din campionat

Dacă Inter se poate lăuda cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare (la egalitate cu Napoli - 15 goluri primite) din campionat, Lazio are motive de bucurie doar din punct de vedere al ofensivei. Lazialii au punctat de 42 de ori (al treilea cel mai bun atac), dar au o apărare extrem de fragilă: 37 de goluri primite în 20 de meciuri - cea mai slabă apărare dintre primele 8 echipe din Serie A.

Trei PONTURI pentru Inter - Lazio:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,50 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,70 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,80 la Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează