GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Inter - Sheriff Tiraspol: Până unde merge miracolul? Trei PONTURI pentru un meci în care italienii trebuie să fie foarte atenți

Articol de - Publicat marti, 19 octombrie 2021 13:05 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 14:12

Inter și Sheriff Tiraspol se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 3-a din grupele UEFA Champions League. După primele două etape, campioana Republicii Moldova are punctaj maxim și conduce o grupă din care mai fac parte Real Madrid și Șahtior.

Revelația sezonului din Liga Campionilor vine pe Meazza cu gândul de a mai face o nouă victimă într-un sezon de UCL de-a dreptul fantastic pentru moldoveni. Sheriff a învins-o pe Șahtior în runda inaugurală (2-0), dar a fost pe prima pagină a tuturor ziarelor lumii abia în etapa a 2-a, când a învins-o pe Real Madrid (2-1) chiar pe Santiago Bernabeu.

Inter a început din nou greoi în Liga Campionilor, exact ca în sezonul trecut. Pusă acum în gardă de rezultatele din primele două etape, campioana din Serie A ar trebui să nu aibă probleme prea mari cu Sheriff Tiraspol. Totul, desigur, urmând clasicul calcul al hârtiei.

0 goluriInter n-a marcat niciun gol în primele două meciuri din grupă

Între Inter și Sheriff sunt în acest moment cinci puncte diferență, iar un alt rezultat în afara victoriei i-ar face pe italieni să se îndepărteze, din nou, de primăvara din UEFA Champions League.

Înaintea duelului din Liga Campionilor, Inter a avut meci tare și în Serie A. Campioana Italiei a cedat, scor 1-3, în derby-ul cu Lazio, la întoarcerea lui Simone Inzaghi pe Olimpico, din postura de adversar.

Dincolo, într-un campionat destul de modest, Sheriff are patru victorii la rând și e pe poziția a 3-a doar pentru că are trei meciuri mai puțin disputate. Sheriff și-a amânat partidele pentru a se pregăti mai bine de duelurile din Liga Campionilor.

Trei PONTURI pentru Inter - Sheriff:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,47 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,45 la Superbet
  • Victorie Inter și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,55 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează