GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Învinsă de Bayern și cu Haaland accidentat, Dortmund joacă duminică pe terenul ultimei clasate

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 13:37

Duminică, de la ora 19:00, Borussia Dortmund joacă pe terenul ultimei clasate, Paderborn, formație în fața căreia a remizat în tur, 3-3, după ce fusese condusă la pauză cu 3-0. 

Paderborn a scos câte un punct în cele trei etape de la revenire, 0-0 la Dusseldorf, 1-1 acasă, cu Hoffenheim, și 0-0 la Augsburg. 

Cu doar 31 de goluri marcate în 28 de etape, Paderborn are una dintre cele mai slabe linii ofensive ale campionatului, la egalitate cu Fortuna și peste Werder (29 goluri), dar aceasta din urmă are un meci mai puțin disputat. Șansele de salvare de la retrogradare sunt infime, formația lui Steffen Baumgart fiind la 8 puncte de locul de baraj și urmând să întâlnească Dortmund, Leipzig și Gladbach în ultimele 6 runde. 

Dortmund a fost inferioară lui Bayern Munchen în etapa precedentă, cedând pe teren propriu, 0-1. Lucien Favre, antrenorul echipei, a fost criticat și se pare că viitorul său la club este deja decis. Însă criticile nu au venit nemeritat, deoarece tehnicianul nu a fost capabil să pregătească nimic special pentru derby și nici nu a reușit să contracareze ceea ce s-a întâmplat pe teren. 

Dortmund a avut rezultate destul de bune în acest sezon mizând pe rapiditatea și tehnica jucătorilor din benzi care, în grupuri de câte 3-4, au reușit în multe ocazii să destabilizeze defensivele adverse. Dar cu Bayern nu a mai mers, deoarece adversarul a avut o linie de mijloc foarte mobilă, care s-a deplasat oriunde a fost nevoie pentru a crea superioritate și a-i bloca acțiunile. 

Borussia desfășoară doar 21% dintre atacuri pe centrul terenului și acest lucru e suficient în majoritatea cazurilor. Dar cu Bayern nu a mai mers, cu atât mai mult cu cât Favre a renunța la pauză la Delaney, mijlocașul central care în primele 45 de minute verticalizase cel mai des. De asemenea, înlocuirea la pauză a lui Brandt a fost o decizie neinspirată, deoarece Sancho nu a părut pregătit din punct de vedere fizic. 

Contra lui Paderborn vor absenta Haaland, Reus și Zagadou. Totuși, formația gazdă e foarte slabă și, dacă Dortmund se va mobiliza suficient, nu are cum să scape victoria. 

Pont pentru pariuri: 2 la pauză, 2 la final, cota 1.85 la Superbet. 

Date statistice pentru Paderborn - Dortmund

  • În meciurile lui Paderborn se acordă cele mai multe cornere în Bundesliga, 11.89 pe etapă
  • Contra lui Paderborn se acordă cele mai multe cornere, 189 până acum
  • Paderborn e echipa care a primit cele mai multe cartonașe acasă, 35 galbene și 1 roșu
  • Tot 35 de galbene și 1 roșu a primit și Dortmund, dar per total, acasă și în deplasare
  • Dortmund e echipa care faultează cel mai puțin în Bundesliga, 8.9 faulturi pe etapă
  • Dortmund e echipa care a marcat cele mai multe goluri pe contraatac, 9

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează