GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Islanda - Germania: Nemții vin să facă show la Reykjavik! Cu ce PONTURI putem mări cotele pro Germania

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2021 15:36 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 03:43

Islanda - Germania se joacă azi, de la 21:45, în etapa a 6-a din grupele pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Nemții și-au recuperat prima poziție din grupă și sunt favoriți cerți în fața islandezilor.

Schimbarea de generații a afectat-o puternic pe Islanda, națională care a putut s-o bată doar pe Liechtenstein în această campanie de calificare. Acum, la Reykjavik vine Germania, iar „panzerele” pleacă, în mod evident, cu prima șansă la victorie. Un succes normal în fața Islandei ar duce-o pe Germania și mai aproape de calificarea directă la turneul final din 2022, asta după ce eșecul surprinzător cu Macedonia de Nord, 1-2, o ținuse departe de fruntea ierarhiei pe fosta campioană mondială.

În tur, Germania a câștigat la scor de neprezentare în fața Islandei. Goretzka, Havertz și Gundogan au punctat pentru trupa antrenată, pe atunci, de Joachim Low. Acum, cu Hensi Flick pe bancă, Germania încearcă să refacă mecanismele care au dat ceva erori la EURO 2021.

Victorie chinuită cu Liechtenstein, doar 2-0, dar festival de goluri în fața unui adversar ceva mai bun, Armenia, 6-0. Iar pe listă vine Islanda, națională care a arătat rău în defensivă în fața României, dar care a reușit, totuși, să smulgă un punct în duelul cu Macedonia de Nord, scor 2-2, după ce a fost condusă cu 0-2.

Trei PONTURI pentru Islanda - Germania:

  • Peste 3,5 goluri - cotă 2,35 la Superbet
  • Germania câștigă și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,62 la Superbet
  • Cel puțin 1 gol în prima repriză & cel puțin 2 goluri în repriza secundă - cotă 2,20 la Superbet
Macedonia de Nord - România: „Tricolorii” pornesc cu șansa a doua la casele de pariuri! Trei PONTURI pentru un meci esențial în lupta pentru Mondial
PONTURI PARIURI
Macedonia de Nord - România: „Tricolorii” pornesc cu șansa a doua la casele de pariuri! Trei PONTURI pentru un meci esențial în lupta pentru Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează