GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

ISLANDA - ROMÂNIA: 43% șanse de calificare pentru "tricolori"

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 13:15

Islanda - România: Pe 26 martie, România întâlnește Islanda, primul adversar din barajul de calificare la Campionatul European din vară. "Tricolorii" au cota 3.40 la Betano pentru a câștiga în 90 de minute și cota 2.32 pentru a elimina Islanda, indiferent dacă o va face în timpul regulamentar, în prelungiri sau la loviturile de departajare. 

Islanda e favorită la calificarea în manșa următoare, cu o cotă de 1.61, adică o probabilitate de 62%. Cota României, 2.32, reflectă o probabilitate de 43% pentru a merge mai departe. Pentru calificarea după prelungiri, cota României e 12.25, iar cea a Islandei e 9.50. Calificarea e cotată la fel doar în cazul în care se va ajunge la loviturile de departajare, ambele având cota 10.00. 

Totuși, așa cum o arată cotele, sunt șanse mici să se ajungă la loviturile de departajare. Cota pentru rezolvarea calificării până atunci e doar 1.12. 

Ce ne spun cotele

Islanda joacă acasă barajul cu România, așa că beneficiază de avantajul terenului propriu. Totuși, cota la victorie, destul de mare, 2.17, nu indică un meci foarte ușor pentru gazde. Cotele pentru un rezultat de egalitate și pentru victoria României sunt egale, 3.40.  

Conform cotelor, partida ar putea fi una fără prea multe goluri, varianta "sub 2.5 goluri" având cota 1.63. În cazul în care se vor marca mai mult de două goluri în timpul regulamentar, pariorii beneficiază de o cotă de 2.25 la Betano. Un alt indiciu e cel oferit de cota pentru goluri marcate în ambele porți, acolo unde există destul de mult echilibru. Varianta "ambele marchează" are cota 1.97, iar cea opusă, cota 1.78. Cel mai probabil scor e 1-1, cu o cotă de 6.10, urmat de 1-0, la o cotă de 6.80. 

Merită luată în seamă și cota pentru un gol în prima repriză, doar 1.45, semn că tabela s-ar putea debloca destul de repede. Corelând cu celelalte cote, este probabil ca, după deschiderea scorului, jocul să se mai liniștească și să mai apară cel mult o reușită. Un gol marcat de Islanda are cota 1.28, ceea ce echivalează cu o probabilitate de 78%. Cota pentru o reușită a României e 1.50 și reprezintă o posibilitate de 66%.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează