GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Italia - Elveția: „Squadra Azzurra” poate fi prima echipă calificată în optimi la EURO 2020! Trei PONTURI pentru jocul de pe Olimpico

Articol de - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 14:11 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 14:21

Italia - Elveția se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 2-a a grupelor de la Campionatul European. În cazul în care va reuși să câștige meciul de azi, Italia va obține matematic calificarea în optimile de finală.

Italia e prima în Grupa A, cu cele trei puncte obținute în urma victoriei clare cu Turcia, scor 3-0. „Squadra” lui Roberto Mancini poate fi prima echipă care își asigură locul din optimi, dacă va reuși să câștige înfruntarea cu Elveția, de pe Olimpico. Elvețienii au început turneul cu un rezultat de egalitate, 1-1 cu Țara Galilor.

Ultimul succes al Elveției în fața Italiei a fost consemnat în 1993, scor 1-0, în preliminariile pentru Mondialul din 1994. De atunci, cele două echipe s-au întâlnit în alte două jocuri oficiale și în patru partide amicale. Italienii au câștigat de două ori, în timp ce patru meciuri s-au terminat la egalitate. De altfel, ultimele trei dueluri directe, toate în meciuri de pregătire, au adus rezultate de egalitate (1-1, 0-0 și 1-1).

Față de primul joc de la EURO 2020, Italia nu-l va avea în echipa de start pe Florenzi, accidentat. Dincolo, selecționerul Petkovici are tot lotul valid și va putea alinia cea mai bună formulă disponibilă la meciul cu Italia. Cea mai mare amenințare pentru poarta lui Donnarumma o reprezintă atacantul Breel Embolo, marcatorul primului gol al elvețienilor de la acest turneu final.

Trei PONTURI pentru ITALIA - ELVEȚIA:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează