PARIURI SPORTIVE  ·  PARIURI SPORTIVE

Italia fraților Inzaghi: Simone și Pippo sunt lideri în Serie A și Serie B!

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 15:04

Italia fotbalistică este, în acest moment, sub autoritatea fraților Inzaghi. Simone e lider în Serie A, cu Lazio, iar Pippo a făcut din Benevento liderul autoritar din Serie B. 

Beneficiind de amânarea derby-ului Italiei, Juventus - Inter, Lazio a preluat prima poziție din Serie A prin victoria cu Bologna, 2-0 în etapa din weekend și are, în momentul de față, 2 puncte peste "Bătrâna doamnă". A fost a cincea victorie din ultimele șase etape pentru echipa lui Simone Inzaghi și a 19-a în 26 de etape. 

În Serie B, liga a doua italiană, Pippo Inzaghi a reușit să o ducă pe Benevento, ocupanta primei poziții, la o distanță considerabilă față de urmăritoare. Distanța dintre Benevento și următoarea clasată, Frosinone, e de 17 puncte, iar față de ocupanta locului 3, Crotone, e de 20 de puncte! Filippo Inzaghi e la Benevento din vară, iar în trecut le-a mai antrenat pe Milan, Venezia și Bologna.  

Simone Inzaghi (43 de ani) a câștigat Cupa Italiei cu Lazio în sezonul anterior, dar și două Supercupe, în 2017 și 2019. Fratele său mai mare, Filippo Inzaghi (46 de ani), nu a câștigat nimic în cariera de antrenor, însă, din postura de jucător, e campion mondial cu Italia în 2006, dublu câștigător are Ligii Campionilor cu AC Milan și are trei titluri de campion al Italiei, două cu AC Milan și unul cu Juventus. 

Ca jucător, Simone Inzaghi a avut o carieră mai puțin impresionantă față de fratele său, dar are în palmares un titlu în Serie A și trei Cupe ale Italiei, toate cu Lazio, formație pe care o antrenează din 2016. Ministrul sportului, surprins la mare într-o mașină pe cheltuiala Registrului Auto Român. O camera la Hotel Sport pentru cei din sistem e 30 de lei
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 11 - Brescia Romena
TVR 1
17:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
17:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Osasuna - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Lazio - Sassuolo
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Barcelona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Brescia - Roma
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Brighton - Manchester City
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Juventus - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Atletico Madrid - Betis
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1