GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Juventus - Atalanta: Gazdele vin după înfrângerea cu Milan, oaspeții au 11 victorii consecutive!

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 22:00 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 22:03

Juventus - Atalanta, întâlnirea dintre ocupantele locurilor 1, respectiv 3 în Serie A, e programată sâmbătă, de la ora 22:45. Liderul campionatului vine după înfrângerea de pe terenul lui AC Milan, scor 2-4, în vreme ce Atalanta o serie fabuloasă, cu 11 victorii consecutive obținute în toate competițiile. 

Cu 7 etape rămase până la finalul sezonului, Atalanta s-a apropiat la doar 2 puncte de Lazio și la 9 de adversarul din această rundă. În tur, bergamezii au pierdut cu 3-1 acasă, însă în sezonul trecut au remizat în ambele întâlniri directe cu Juve. 

Recorduri și goluri de ambele părți

Dacă Atalanta are un moral bun înaintea partidei, și Juventus se poate mândri cu o serie de 36 de etape consecutive pe teren propriu în care nu a pierdut. De asemenea, torinezii vin după 19 dispute în care nu au cedat acasă contra Atalantei. 

Așadar, în întâlnirea dintre două echipe consistente, care marchează cu ușurință și care sunt în topul campionatului, golurile nu ar trebui să lipsească. Oaspeții au cel mai bun atac din Serie A, cu 85 de reușite, iar în 10 dintre ultimele 11 etape au marcat câte cel puțin două goluri. 

De partea cealaltă, în ultima etapă, contra lui Milan, defensiva liderului campionatului nu a dat prea multă siguranță. Dar, în ciuda celor 4 goluri încasate, apărarea lui Juve rămâne cea mai bună a campionatului, cu doar 30 de goluri primite în 31 de etape. Contra Atalantei, revin fundașul De Ligt dar și atacantul Dybala, după suspendarea efectuată în runda precedentă. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează 2 sau mai multe goluri, cota 4.00 la Betfair și Peste 1.5 goluri și peste 7.5 cornere, cota 1.42 la Betfair

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează