GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Juventus - Lecce: Oaspeții au primit 15 goluri în ultimele trei etape!

Articol de - Publicat vineri, 26 iunie 2020 11:51 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 11:55

Juventus - Lecce, partidă programată la ora 22:45, găsește liderul campionatului la o distanță de 4 puncte față de Lazio. Romanii au pierdut în deplasarea de la Atalanta, 2-3 în ultima etapă, în vreme ce Juve s-a impus la Bologna, scor 2-0. 

Lecce este pe locul 18, retrogradabil, dar e la egalitate de puncte cu Genoa, prima echipă clasată deasupra liniei retrogradării. 

Întâlnirea de azi cu Juventus vine cum nu se poate mai rău pentru oaspeți, care au mare nevoie de puncte. Dintre formațiile aflate pe ultimele trei poziții în Serie A, Lecce pare a avea șanse reale să se salveze. Mai sunt 11 etape, ceea ce înseamnă că este timp pentru a depăși cele două echipe genoveze, Genoa (25 de puncte) și Sampdoria (26 de puncte). Cu Sampdoria urmează să joace chiar în etapa următoare, pe teren propriu. 

Problema lui Lecce e că azi întâlnește un adversar mult superior. În tur a fost 1-1, dar statistica ne indică faptul că, în acest sezon, în deplasările de pe terenul formațiilor din top 5 a încasat cel puțin 3 goluri: 0-4 la Inter, 1-3 la Atalanta, 2-4 la Lazio și 0-4 la AS Roma.

În plus, în fiecare dintre ultimele 5 deplasări a încasat câte cel puțin 2 goluri, iar în ultimele trei etape a primit 15 goluri. 

Pont pentru pariuri: 1 cu handicap (-1.5), cota 1.47 la Superbet

  • Lecce e a doua în topul echipelor împotriva cărora se acordă cele mai multe cornere, cu o medie de 7.42 pe etapă
  • Juventus beneficiază, în medie, de 6 cornere pe etapă
  • Lecce are cea mai slabă apărare din Serie A, cu 60 de goluri primite
  • Juventus are cea mai bună defensivă, cu 28 de goluri primite
  • Lecce a primit gol în 12 dintre cele 13 deplasări ale sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează