GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Juventus poate câștiga azi al 9-lea titlu consecutiv în Serie A! Ronaldo e la un pas de un nou record

Juventus poate câștiga azi al 9-lea titlu consecutiv în Serie A! Ronaldo e la un pas de un nou record
Juventus poate câștiga azi al 9-lea titlu consecutiv în Serie A! Ronaldo e la un pas de un nou record

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 10:37 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:10

Juventus poate câștiga azi al 9-lea titlu consecutiv în Serie A și cel cu numărul 36 din istoria sa dacă reușește să se impună în deplasarea de la Udinese, ocupanta locului 16. 

Torinezii au un avans de 6 puncte față de următoarea clasată, Atalanta, iar un succes în partida de azi ar mări diferența la 9 puncte, cu trei etape rămase de disputat. În Serie A, departajarea se face prin meciurile directe, ceea ce înseamnă că Juventus nu ar mai putea fi depășită de clubul bergamasc deoarece a luat 4 puncte din ”dubla” cu Atalanta. 

Clasament Serie A:

Udinese întâlnește adversarul care i-a marcat cele mai multe goluri

Udinese e la 4 puncte de retrogradare și a luat un singur punct din ultimele 3 runde. De la reluare, trupa lui Luca Gotti a avut adversari extrem de dificili, precum Atalanta (2-3), Roma (2-0), Lazio (0-0) și Napoli (1-2) dar, după întâlnirea cu Juventus, urmează partide mai ușoare, cu Cagliari, Lecce și Sassuolo. 

În privința disputelor cu Juve, Udinese are amintiri neplăcute. A pierdut ultimele 6 confruntări iar de-a lungul timpului a încasat de la torinezi un număr de 191 de goluri, cele mai multe primite din partea oricărui adversar întâlnit în Serie A. 

Ronaldo poate bate un nou record

Pentru oaspeți, posibilitatea de a câștiga titlul cu trei etape înainte de final oferă o motivație suplimentară însă și la nivel individual există argumente care indică o partidă spectaculoasă. Cristiano Ronaldo a marcat în 18 din ultimele 20 de etape și, cu două goluri în ultima rundă la victoria cu Lazio, portughezul l-a ajuns pe Immobile în clasamentul golgeterilor. 

Vânător de recorduri, Ronaldo nu are doar șansa de a primi Gheata de Aur în Serie A, ci și aceea de a bate un nou record. Cel mai bun marcator din istoria clubului într-un singur sezon e Felice Borel, care a înscris 31 de goluri în sezonul 1933/34, iar Cristiano e la un singur gol în urma acestuia. 

Și, totuși, defensiva lui Juve scârțâie

Un alt aspect statistic interesant, care poate scăpa privirilor, e cel legat de defensiva campioanei. Cu 36 de goluri încasate în acest sezon în 34 de etape, Juve are în continuare cea mai bună apărare din Serie A, la egalitate cu Inter, însă torinezii nu s-au mai descurcat atât de slab din ediția 2010/11. Atunci, după 34 de etape, primiseră același număr de goluri, iar până la final au ajuns la 47 de goluri încasate și au terminat pe locul 7 în clasament. 

Pont pentru pariuri: Ronaldo marchează, cota 1.65 la Superbet și GG sau 3+, cota 1.41 la Superbet

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează