GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Kai Havertz s-a înțeles cu Chelsea! Londonezii sunt singurii care își permit prețul cerut de Leverkusen!

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 11:12 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 11:18

Calificată în finala Cupei Angliei și aproape de a obține și dreptul de participare în ediția următoare a Ligii Campionilor, Chelsea e gata să îl aducă pe Kai Havertz. 

Angelo Mangiante, jurnalistul Sky Sports, a dezvăluit pe contul său de Twitter că jucătorul lui Bayer Leverkusen, Kai Havertz, s-a înțeles cu Chelsea, care e pregătită să ofere suma de 80 de milioane de euro pentru transferul acestuia

Chelsea, fără concurență pe piața transferurilor

Surprinzător, londonezii nu au fost nevoiți să ducă o luptă aprigă cu alte cluburi pentru semnătura lui Havertz. 

La fel a fost și în cazul ofertei pentru Timo Werner (foto), al doilea golgeter al Bundesligii în acest sezon, cumpărat de la Leipzig. Chelsea nu a avut concurență, suma de 52 de milioane de euro, care constituia clauza de reziliere a contractului, fiind prohibitivă pentru celelalte cluburi interesante. 

Kai Havertz s-a înțeles cu Chelsea! Londonezii sunt singurii care își permit prețul cerut de Leverkusen!


Kai Havertz ar fi fost interesat și de o posibilă mutare la Real Madrid, dar spaniolii nu au fost dispuși nici ei să ofere suma cerută. Nici Bayern nu a băgat mâna în buzunar, deși bavarezii și-l doreau foarte mult pe jucătorul de 21 de ani. Propunerea acestora, de a eșalona plata pe mai mulți ani, nu a fost acceptată. Singurul club care ar fi putut să vină cu o propunere care să o concureze pe cea a lui Chelsea era PSG, însă parizienii nu au fost suficient de convinși că au nevoie de această mutare.  

Casa de pariuri Betfair confirmă și ea poziția de lider pe care Chelsea o deține în aceste negocieri. 

Kai Havertz semnează cuCota
Chelsea1.25
Bayern8.00
Liverpool20.00
Real Madrid23.00
Juventus26.00
Manchester City26.00
Barcelona26.00
Manchester United26.00
Dortmund36.00
PSG36.00
Arsenal67.00

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează