GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

La Liga începe sâmbătă, cu Real Madrid cotată ca principală favorită!

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 16:26 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 16:57

Noua ediție a campionatului spaniol de fotbal începe sâmbătă, la ora 17, atunci când este programată întâlnirea dintre Eibar și Celta Vigo. Real și Barcelona beneficiază de o pauză mai lungă și intră în scenă o săptămână mai târziu, în runda cu numărul doi. 

Conform cotațiilor de la casele de pariuri, cei doi granzi ai campionatului sunt principalii favoriți și în noul sezon, însă madrilenii stau mai bine, cu o cotă de 1.60 la Fortuna pentru câștigarea titlului. Campioana ediției trecute a avut o vară mai liniștită decât rivalii din Catalunia, chiar dacă Realul a părăsit Liga Campionilor încă din faza optimilor de finală. 

Barcelona a suferit o eliminarea rușinoasă în ”sferturile” Champions League, fiind învinsă de Bayern cu 8-2, rezultat care a învolburat apele și a fost cât pe ce să ducă la despărțirea de Messi. Pentru a se întări, catalanii i-au adus pe Miralem Pjanic, de la Juventus, și pe portughezul Trincão, de la Braga, iar Memphis Depay e și el aproape de Camp Nou. Totuși, situația ar putea fi destul de instabilă în continuare, motiv pentru care bookmakerii oferă echipei lui Ronald Koeman o cotă de 2.75 pentru câștigarea campionatului. 

Clasare finalăCâștigă campionatulLocurile 1-2
Real Madrid1.601.05
Barcelona 2.751.15
Atl. Madrid 9.003.60
Sevilla30.0010.00
Villarreal150.0050.00
Getafe 200.0070.00
*cote oferite de Fortuna  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează