GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Lazio - AC Milan: Derby pentru Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru duelul de pe Olimpico

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2021 10:09 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 10:23

Lazio - AC Milan se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru etapa a 33-a din Serie A. Lazialii sunt obligați să câștige pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru un loc de Liga Campionilor.

Lazio și Milan se întâlnesc în meci direct după ce au pierdut în ultima etapă din Italia. Echipa lui Ștefan Radu a cedat clar pe terenul lui Napoli (2-5), în timp ce AC Milan a pierdut pe teren propriu cu Sassuolo (1-2).

Lazio ocupă poziția a 6-a, cu 58 de puncte, la opt puncte distanță de Juventus, formație aflată pe locul patru, ultimul care permite accesul în Liga Campionilor. Totuși, gruparea lui Simone Inzaghi are două meciuri mai puțin disputate în comparație cu Juventus, așa că ecartul dintre cele două s-ar putea micșora considerabil.

46 de goluria încasat Lazio în 31 de meciuri - cea mai slabă apărare dintre echipele care se luptă pentru UCL în acest sezon

În partida tur, AC Milan s-a impus cu 3-2 în fața lui Lazio, pe San Siro. Rebic Calhanoglu și Theo Hernandez (în minutul 90+2) marcau pentru gruparea lui Pioli, în timp ce Luis Alberto și Ciro Immobile punctau pentru oaspeți. De altfel, în 2020, Milan a câștigat ambele partide, ultimul succes al lui Lazio în fața „diavolilor” venind în 2019, la Milano, scor 2-1.

De patru ani n-a mai învins-o Lazio pe Milan pe teren propriu. Ultimul succes al lazialilor pe Olimpico în fața adversarilor de azi s-a consemnat în 2017, scor 4-1.

CE PUTEM PARIA LA LAZIO - MILAN:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,60 la Betano
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,70 la Unibet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează