GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Lazio - AS Roma: Se anunță spectacol total în Derby della Capitale! Trei PONTURI pentru meciul zilei din Italia

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 11:39 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 12:02

Lazio - AS Roma se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă din cadrul etapei a 18-a din Serie A. Va fi al 153-lea episod din Derby della Capitale, iar așteptările sunt mari, mai ales că ambele formații traversează o perioadă bună în campionat.

Lazio a început să mai recupereze din terenul pierdut în startul sezonului. Băieții lui Inzaghi sunt pe poziția a 8-a, cu 28 de puncte strânse în 17 meciuri și au trei etape fără înfrângere în Serie A. De cealaltă parte, Roma e pe locul trei, cu 34 de puncte, la șase lungimi de liderul AC Milan.

În sezonul trecut, Lazio și Roma au terminat la egalitate ambele meciuri de pe Olimpico. De fiecare dată s-a terminat 1-1, iar derby-ul de azi se va juca tot sub semnul echilibrului. În urmă cu două sezoane, Lazio și Roma își împărțeau din nou punctele, de această dată cu două victorii, fiecare echipă câștigând din poziția de gazdă: 3-1 pentru Roma, în 2018, și 3-0 pentru Lazio, în 2019.

Correa, Fares, Proto și Strakosha sunt accidentații din lotul lazialilor, în timp ce și Lulici, cu ceva probleme la gleznă, s-ar putea să nu fie recuperat la timp și să rateze derby-ul de pe Olimpico. Dincolo, la Roma, Fonseca nu se va putea baza pe Calafiori, Mirante, Pedro și Zaniolo, toți accidentați.

Înaintea confruntării directe, Lazio a învins-o pe Parma, scor 2-0, în timp ce AS Roma a terminat la egalitate, 2-2, derby-ul cu Inter.

TREI PONTURI LA DERBY-UL LAZIO - ROMA:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează