GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Lazio - Juventus: Avem același scenariu și acum? Pariul cu cotă foarte bună care a ieșit în ultimele meciuri directe

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 23:44 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 00:43

Lazio - Juventus, derby-ul etapei a 7-a din Serie A, se joacă azi, de la 13:30. Lazialii, cel mai probabil fără Ștefan Radu, atacă revenirea în partea de sus a clasamentului, în timp ce ”Bătrâna Doamnă” vrea să continue cursa de urmărire a liderului AC Milan.

După un început de sezon extrem de slab, Lazio a început să-și găsească din nou cadența. Echipa lui Inzaghi a legat două victorii la rând în Serie A și a urcat până pe poziția a 9-a, cu 10 puncte strânse în șase partide.

De cealaltă parte, Juventus se află pe poziția a 3-a, cu 12 puncte în șase meciuri, și vrea să atace a 4-a victorie stagională. Torinezii au câștigat ultimul meci cu Lazio, scor 2-1, dar Juve a câștigat ultima dată pe ”Olimpico” în sezonul 2018/2019.

LAZIO ȘI JUVE, PROBLEME MARI DE LOT

Vizita lui Juventus vine cum nu se poate mai prost pentru Lazio. Chiar dacă echipa e în revenire de formă, Inzaghi are mari bătăi de cap în ceea ce privește alcătuirea echipei de start. Portarul Strakosha, Ștefan Radu și Lulic nu vor evolua pentru echipa gazdă, în timp ce Immobile rămâne încă incert, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.

Tot la capitolul accidentări, Juventus are și ea câțiva oameni importanți care nu vor putea evolua. Alex Sandro, Chiellini, Ramsey și De Ligt sunt accidentați și ratează derby-ul cu Lazio.

În patru dintre ultimele cinci partide directe, punând aici la socoteală și meciul din Supercupa Italiei, am văzut cel puțin trei goluri și atât Lazio cât și Juve au reușit să marcheze. 

Ne așteptăm din nou la un duel cu goluri, mai ales că Juve are probleme în defensivă și a încasat gol de fiecare dată în ultimele trei etape din Serie A. La fel și Lazio, grupare care în ultimele cinci meciuri, indiferent de deznodământ, a primit gol în campionat.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,60 la Unibet

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează