GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Leeds - Fulham: Bielsa contra Scot Parker, în duelul nou-promovatelor din Premier League. Miza pe gazde!

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 11:17 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 11:32

Leeds - Fulham, meci din etapa cu numărul doi din Premier League, se joacă azi, de la ora 17:00. În sezonul trecut, cele două cluburi au activat în liga a doua, acolo unde Leeds a câștigat campionatul, iar Fulham s-a clasat pe locul 4, obținând promovarea la baraj. 

În ultimele două directe, fiecare formație s-a impus pe teren propriu, iar la revenirea în Premier League au pornit cu câte o înfrângere. Însă modul în care au pierdut a fost total diferit. 

Fulham a cedat cu 0-3, pe teren propriu, contra lui Arsenal, practicând un joc foarte modest. Elevii lui Scot Parker au fost mult sub nivelul competiției, atât la nivel individual, cât și ca întreg. Echipa nu a avut coeziune, lăsând permanent spații imense în toate zonele terenului, nu doar în apărare. Defensiva a fost sub orice critică și, în fața unui adversar bine organizat, închegat și precis la finalizare, înfrângerea nu a putut fi evitată. 

De partea cealaltă, Leeds a pierdut și ea, 3-4 la Liverpool. Și în cazul elevilor lui Marcelo Bielsa se poate vorbi de probleme mari în apărare însă, de la mijloc în sus, lucrurile au stat cu totul altfel. Deși nu are un lot puternic la dispoziție, antrenorul argentinian a știut să facă din jucătorii săi o echipă închegată, care aleargă extraordinar de mult. Pressingul avansat și permanent a dat roade contra campioanei, Leeds reușind să marcheze trei goluri. 

Azi, Leeds întâlnește un adversar net inferior ca pregătire fizică, mai puțin omogen și mai prost organizat. Gazdele beneficiază și de plusul de experiență și de valoare rezultat din comparația Bielsa - Scot Parker și au meciul la mâna lor. Dacă vor profita sau nu, rămâne de văzut, dar cert este că logica ne îndeamnă să mizăm pe formația gazdă. 

Pont: 1, cota 1.76 la Fortuna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează