GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CUPA LIGII ANGLIEI

Leicester - Arsenal: Sar scântei în Cupa Ligii! Pariul care a ieșit mereu în ultimele 12 meciuri directe

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 11:59 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 12:01

Leicester - Arsenal, capul de afiș din Cupa Ligii Angliei, se joacă azi, de la 21:45. ”Vulpile” și ”Tunarii” sunt în formă maximă și se anunță un spectacol pe cinste pe ”King Power Stadium”.

Așa cum spuneam încă din titlu, în ultimele 12 meciuri directe dintre Leicester și Arsenal, indiferent cine a fost gazdă, un singur pariu s-a dovedit a fi câștigător. Indiferent de loturi sau de forma de moment, începând cu anul 2014 și până la ultimul meci din iulie 2020, lucrurile au stat întotdeauna la fel. Haideți să aruncăm o privire pe câteva statistici interesante.

8 dintre ultimele 12 meciuri directe au adus goluri în ambele porți, iar șapte partide s-au terminat cu minimum trei reușite între Leicester și Arsenal. În ultimii șase ani, am avut un singur 0-0, înregistrat în 2016, în etapa a 2-a din acel sezon. În rest, a fost spectacol total între Leicester și Arsenal.

Pariul care a ieșit mereu în ultimele 12 meciuri

Atât Leicester cât și Arsenal sunt, de regulă, echipe orientate spre ofensivă, așa că meciurile lor au adus multe faze de poartă, goluri și... cornere! Din 2014 și până în prezent, la partidele celor două sunt, negreșit, minimum nouă cornere. Din acest motiv, la meciul de azi cota pentru ”peste 8,5 cornere” este de doar 1,27 la Superbet.

Dar cifrele ne mai arată ceva. Doar două partide din cele 12 s-au încheiat cu numai nouă cornere. În rest, am avut confruntări cu 10, 11, 12 sau chiar 15 lovituri de la colțul terenului.

PONT: peste 9,5 cornere - cotă 1,57 la Betano

Citește și alte știri despre Premier League

Premier League, fără spectatori. Ce înseamnă că Marea Britanie a ridicat nivelul de alertă la 4

Liverpool a transferat cel mai bun jucător de FIFA din Premier League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează