GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Leicester - Sheffield Utd: Echipa lui Brendan Rodgers e în cădere liberă!

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 15:19 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 15:23

Leicester - Sheffield, partidă din cadrul etapei cu numărul 36 din Premier League, se joacă azi, de la ora 20:00. În tur, ”vulpile” s-au impus cu scorul de 2-1 în deplasare, însă întâlnirea de azi s-ar putea să fie mai dificilă. 

Leicester a început bine campionatul și, multă vreme, a fost singura echipă care s-a menținut în apropierea lui Liverpool. Totuși, din preajma Crăciunului, rezultatele au început să alterneze, iar de la mijlocul lui ianuarie au luat o turnură nedorită. Avansul pe care trupa lui Brendan Rodgers l-a luat în prima parte a campionatului s-a disipat puțin câte puțin și, în prezent, e în pericol să piardă inclusiv poziția a patra din clasament. 

În ultima etapă, Leicester a făcut iar o surpriză neplăcută, pierzând la Bournemouth, aflată la retrogradare, cu scorul de 1-4. Nu a fost o înfrângere oarecare, ci una cu câteva puncte cheie care arată tensiunea din lotul ”vulpilor”. Primul gol a fost încasat după o eroare total neașteptată din partea lui Kasper Schmeichel (min. 66), apoi, la primirea celui de-al doilea gol, turcul Soyoncu (min. 67) a fost eliminat după un gest stupid. În doar două minute, speranțele s-au năruit și nu e de mirare că Brendan Rodgers, care de obicei își apără elevii, i-a atacat frontal la declarațiile de după meci. 

De partea cealaltă, uimitoarea Sheffield United, promovată la startul sezonului, e pe locul 8 și vine după 3 victorii și o remiză în ultimele patru etape. În ultima rundă, elevii lui Chris Wilder au surprins încă o dată, impunându-se pe teren propriu cu un categoric 3-0 în fața lui Chelsea. 

Chiar dacă deplasările nu sunt punctul forte al lui Sheffield, rezultatele de pe terenurile adversarilor sunt destul de bune, mai ales pentru o formație care anul trecut evolua în liga secundă. Sheffield a remizat la Chelsea (2-2), la Tottenham (1-1) sau la Arsenal (1-1), iar la City și Liverpool a pierdut cu 2-0. 

Disputa din această seară ar putea fi atractivă. Leicester e obligată să joace la victorie pentru a nu fi depășită de Manchester United în clasament, însă defensiva lui Brendan Rodgers nu e dintre cele mai sigure. A primit gol în 11 dintre ultimele 14 etape, iar absențele fundașilor Soyuncu și Ben Chilwell ar putea să fie, încă o dată, resimțite. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.95 la Superbet.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează