GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Leicester - Sheffield Utd: Echipa lui Brendan Rodgers e în cădere liberă!

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 15:19 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 15:23

Leicester - Sheffield, partidă din cadrul etapei cu numărul 36 din Premier League, se joacă azi, de la ora 20:00. În tur, ”vulpile” s-au impus cu scorul de 2-1 în deplasare, însă întâlnirea de azi s-ar putea să fie mai dificilă. 

Leicester a început bine campionatul și, multă vreme, a fost singura echipă care s-a menținut în apropierea lui Liverpool. Totuși, din preajma Crăciunului, rezultatele au început să alterneze, iar de la mijlocul lui ianuarie au luat o turnură nedorită. Avansul pe care trupa lui Brendan Rodgers l-a luat în prima parte a campionatului s-a disipat puțin câte puțin și, în prezent, e în pericol să piardă inclusiv poziția a patra din clasament. 

În ultima etapă, Leicester a făcut iar o surpriză neplăcută, pierzând la Bournemouth, aflată la retrogradare, cu scorul de 1-4. Nu a fost o înfrângere oarecare, ci una cu câteva puncte cheie care arată tensiunea din lotul ”vulpilor”. Primul gol a fost încasat după o eroare total neașteptată din partea lui Kasper Schmeichel (min. 66), apoi, la primirea celui de-al doilea gol, turcul Soyoncu (min. 67) a fost eliminat după un gest stupid. În doar două minute, speranțele s-au năruit și nu e de mirare că Brendan Rodgers, care de obicei își apără elevii, i-a atacat frontal la declarațiile de după meci. 

De partea cealaltă, uimitoarea Sheffield United, promovată la startul sezonului, e pe locul 8 și vine după 3 victorii și o remiză în ultimele patru etape. În ultima rundă, elevii lui Chris Wilder au surprins încă o dată, impunându-se pe teren propriu cu un categoric 3-0 în fața lui Chelsea. 

Chiar dacă deplasările nu sunt punctul forte al lui Sheffield, rezultatele de pe terenurile adversarilor sunt destul de bune, mai ales pentru o formație care anul trecut evolua în liga secundă. Sheffield a remizat la Chelsea (2-2), la Tottenham (1-1) sau la Arsenal (1-1), iar la City și Liverpool a pierdut cu 2-0. 

Disputa din această seară ar putea fi atractivă. Leicester e obligată să joace la victorie pentru a nu fi depășită de Manchester United în clasament, însă defensiva lui Brendan Rodgers nu e dintre cele mai sigure. A primit gol în 11 dintre ultimele 14 etape, iar absențele fundașilor Soyuncu și Ben Chilwell ar putea să fie, încă o dată, resimțite. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.95 la Superbet.

Playtech: Detalii șocante! Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor. Ce au ajuns să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează