GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Leverkusen, favorită în ultimul meci al etapei din Bundesliga

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2020 14:28

În ultima partidă a etapei cu numărul 26, cea mai slabă echipă de teren propriu din Bundesliga, Werder Bremen, primește vizita lui Bayer Leverkusen, o formație care a început anul cu o serie extraordinară de rezultate. 

O singură victorie și două egaluri în 11 partide a obținut Werder Bremen în partidele jucate acasă, un palmares chiar mai slab decât rezultatele din deplasare, acolo unde are, totuși, 3 succese și 4 remize. 

Bayer e favorită certă astăzi

Echipa din Bremen nu a mai reușit să reediteze prestațiile din ediția anterioară, una în care s-a luptat pentru calificarea în cupele europene. Trupa pregătită de Florian Kohfeldt, un manager de 37 de ani, e penultima în clasament și are cea mai slabă apărare a campionatului, cu 55 de goluri primite. Ba, mai mult, Werder are și cel mai slab atac din Bundesliga, cu 27 goluri înscrise. 

Adversarul din această seară, Leverkusen, va încerca să își ia revanșa după remiza din tur, 2-2. Bayer era în formă înaintea întreruperii campionatului, având un start de an fulminant, cu 19 puncte acumulate în 8 etape. Sezonul echipei lui Peter Bosz e unul remarcabil, elevii săi atingând deja faza semifinalelor Cupei și sferturile din Europa League. Dacă se va impune la Bremen, Leverkusen se va apropia la un singur punct de Leipzig, formația clasată pe locul 4. 

Ponturi pentru pariuri

Statistica indică o victorie a oaspeților, care pot beneficia atât de lotul valoros de care dispun cât și de slăbiciunile defensive ale gazdelor. Werder a primit gol în fiecare meci jucat acasă și, de asemenea, vine după o serie foarte slabă, cu 6 înfrângeri consecutive pe teren propriu. 

- Varianta ”2 solist” are cota 1.75 la Betano
- 1-2, 1-3 sau 1-4 are cota 4.30 la Betano

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close