GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Liga 1: Astra și FCSB încep de unde rămăseseră. Meciul anulat din ultima etapă se joacă în noul sezon!

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 13:17 / Actualizat sambata, 22 august 2020 13:17

FCSB și Astra trebuiau să se întâlnească la începutul lunii august, în ultima etapă a sezonul trecut, dar partida a fost anulată din cauza problemelor cauzate de coronavirus. Însă tragerea la sorți a țintarului noii ediții a făcut ca în prima etapă lucrurile să se reia exact de acolo de unde rămăseseră în cazul celor două cluburi. 

FRF nu a mai avut timp să încheie toate socotelile legate de întrecerea internă în sezonul 2019-20, fiind constrânsă de calendarul impus de UEFA. Totuși, Astra și FCSB vor juca după mai puțin de trei săptămâni în meci direct, dar în ediția 2020-21. 

Cu sau fără Alibec?

Pentru întâlnirea programată azi, la Giurgiu, la ora 21:00, gazdele s-ar putea să nu mizeze pe vedeta Denis Alibec, care este aproape de un transfer în Turcia, la Samsunspor. Atacantul s-a înțeles cu noul club și ar putea fi menajat azi de teama unei posibile accidentări. 

3.00 este cotaoferită de Superbet pentru un gol marcat de Alibec, în cazul în care acesta va juca

Echipa lui Bogdan Andone ar trebui să aibă un moral ridicat în fața adversarului de azi, pe care l-a învins în fiecare din ultimele trei întâlniri directe. Dar o mare contribuție la aceste victorii a avut-o chiar Alibec, atacantul marcând nu mai puțin de 5 goluri în aceste dispute. 

Transferuri sub-mediocre

Nici Astra, nici FCSB, nu au impresionat prin transferurile efectuate în această vară. Giurgiuvenii au fost aproape inexistenți pe piață, doar Găman, revenit din Arabia Saudită fiind, cât de cât, un nume cunoscut, în vreme ce bucureștenii au fost mai activi, dar au făcut mutări bizare. 

FCSB i-a adus pe Buziuc (Clinceni), Briceag (U Craiova), Sg. Buș (Gaz Metan), R. Ion (Clinceni), I. Stoica (Metaloglobus), Șut (Clinceni), S. Șerban (Poli Iași), C. Dumitru (Clinceni), Cană (Farul), Horșia (Poli Iași), G. Simion (Astra) și M. Mihai (Tunari). 

Pont: PSFX, cota 1.79 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close