GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Liga 1 // Poli Iași - Dinamo: Meci tensionat, toți ochii pe Colțescu!

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 19:09

Liga 1: Poli Iași și Dinamo, formații cu pretenții de play-off în fiecare an, se duelează de această dată în play-off. Ieșenii au început fantastic sezonul, fiind la un moment dat în fruntea Ligii 1. A urmat o serie ștearsă pentru moldoveni, care s-au scufundat în clasament, iar acum tremură pentru locul în prima divizie.

Tensiuni pe teren și între conducători

Dinamo s-a aflat și ea la un moment dat în pole-position pentru un loc între primele 6, însă finalul de an a fost de coșmar pentru „câini” și doar meciul cu rivala FCSB i-a mai trezit pe elevii lui Dușan Uhrin. Condusă acum de pe bancă de Mircea Rednic, Poli Iași s-a trezit și a întrerupt seria de meciuri fără succes în Cupă, contra Craiovei, pretendentă la titlu. Primește vizita lui Dinamo, și ea cu un moral ridicat după calificarea în semifinalele acestei competiții. Numai că în campionat lucrurile nu-s așezate pentru niciuna dintre cele două, iar o înfrângere sâmbătă ar fi un dezastru pentru ambele. 

În plus, există deja tensiuni și la nivelul conducerii. E cunoscut conflictul de la distanță Rednic - Prunea. E de așteptat ca meciul să aibă mult nerv de ambele părți. În plus, formația gazdă are o medie de 3.5 cartonașe galbene pe meci de la sosirea ”Puriului”. Și Dinamo e o obișnuită a cartonașelor galbene. Primește în jur de 3 pe meci. Mai mult, arbitru este Sebastian Colțescu, recunoscut și el pentru lejeritatea prin care penalizează jucătorii. 

Cifrele lui Sebastian Colțescu în acest sezon

69 de „galbene” - 10 jocuri
8 cartonașe roșii
6 penalty-uri dictate

Sunt suficiente motive pentru care să credem că vom avea un meci plin de durități, cu multe cartonașe, de-o parte și de alta.  

Cote pentru Poli Iași - Dinamo
Peste 5,5 cartonașe în meci - 1.61
Cartonaș roșu în meci - 4.00
Poli Iași primește minim 4 cartonașe - 2.22
Penalty în meci - 2.85

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează