GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGUE 1

Ligue 1// Avancronica partidei Lille - Lyon, dispută pentru cupele europene

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 13:08

Ligue 1: În Franța, lupta pentru cupele europene se concentrează mai mult pe ocuparea pozițiilor 3 și 4. Primele două locuri în clasament par a fi adjudecate de PSG și Marseille. Dar, între ocupanta locul 3, Rennes, și ocupanta locului 9, Monaco, sunt 7 puncte, cu 10 etape rămase de disputat. 

Sunt și echipe ale căror meciuri au fost amânate și, în prezent, mai au de jucat 11 etape. Rennes, Lille, Lyon și Montpellier, implicate în lupta pentru ultima treaptă a podiumului, speră la o poziție măcar de Europa League, dacă nu chiar de Liga Campionilor. 

Moment puțin prielnic pentru Lyon

Lyon traversează o perioadă extrem de încărcată. Miercuri a jucat în Cupă (1-5 cu PSG) iar duminica trecută a învins-o pe Saint-Etienne (2-0), asta după ce, cu 4 zile înainte, o bătuse și pe Juventus, 1-0 în Liga Campionilor. Sunt și multe absențe în echipa lyonezilor, Depay (accidentat) și Marcal (suspendat) fiind cele mai importante nume.  

Lille e greu de învins acasă

Lille pare o echipă redutabilă acasă. Totuși, marile teste ale sezonului, adică partidele când a primit vizita unor adversari dificili, au produs dezamăgiri. PSG, Marseille, Chelsea și Ajax s-au impus la Lille, fie în campionat, fie în Liga Campionilor. Vizita lui Lyon pare a intra în aceeași categorie, deși elevii lui Rudy Garcia nu se descurcă nici ei excepțional în deplasare. 

Pont: 1X/1X cota 1.47

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează