PARIURI SPORTIVE  ·  LIGUE 1

Ligue 1// Avancronica partidei Lille - Lyon, dispută pentru cupele europene

Articol de — Duminica, 08 Martie, 13:08

Ligue 1: În Franța, lupta pentru cupele europene se concentrează mai mult pe ocuparea pozițiilor 3 și 4. Primele două locuri în clasament par a fi adjudecate de PSG și Marseille. Dar, între ocupanta locul 3, Rennes, și ocupanta locului 9, Monaco, sunt 7 puncte, cu 10 etape rămase de disputat. 

Sunt și echipe ale căror meciuri au fost amânate și, în prezent, mai au de jucat 11 etape. Rennes, Lille, Lyon și Montpellier, implicate în lupta pentru ultima treaptă a podiumului, speră la o poziție măcar de Europa League, dacă nu chiar de Liga Campionilor. 

Moment puțin prielnic pentru Lyon

Lyon traversează o perioadă extrem de încărcată. Miercuri a jucat în Cupă (1-5 cu PSG) iar duminica trecută a învins-o pe Saint-Etienne (2-0), asta după ce, cu 4 zile înainte, o bătuse și pe Juventus, 1-0 în Liga Campionilor. Sunt și multe absențe în echipa lyonezilor, Depay (accidentat) și Marcal (suspendat) fiind cele mai importante nume.  

Lille e greu de învins acasă

Lille pare o echipă redutabilă acasă. Totuși, marile teste ale sezonului, adică partidele când a primit vizita unor adversari dificili, au produs dezamăgiri. PSG, Marseille, Chelsea și Ajax s-au impus la Lille, fie în campionat, fie în Liga Campionilor. Vizita lui Lyon pare a intra în aceeași categorie, deși elevii lui Rudy Garcia nu se descurcă nici ei excepțional în deplasare. 

Pont: 1X/1X cota 1.47Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1