GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGUE 1

Ligue 1: Lyon întâlnește o echipă-paradox: are al doilea cel mai slab atac din campionat, dar e pe locul 5!

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 11:18

Lyon nu va mai disputa marți returul cu Juventus, din ”optimile” Ligii Campionilor, partida fiind amânată pentru o dată ulterioară. Iar aceasta nu este o veste tocmai bună pentru adversarul de azi din campionat, Reims, care ar fi putut avea un meci ceva mai simplu dacă lyonezii ar fi fost cu gândul la Juventus. 

Tătărușanu e în continuare anunțat doar rezerva lui Anthony Lopez. Lyon are doi jucători indisponibili, Reine-Adelaide și Depay, ambii accidentați. Dubois, Aouar, Denayer și Dembele sunt incerți. De partea cealaltă, Reims nu poate conta pe fundașul stânga, Konan (suspendat), iar mijlocașul central Chavalerin este incert.  

Reims, mai multe egaluri decât victorii

Reims este pe locul 5 și vine după o serie foarte bună, cu o singură înfrângere în ultimele 7 etape. În mare parte, succesul din acest sezon se datorează defensivei, care este cea mai bună din campionat, cu 21 de goluri primite în 28 de etape. 

Reims are însă un atac foarte puțin productiv. Cu 26 de goluri marcate, adversarul de azi al lui Lyon ocupă penultimul loc în clasamentul eficacității în Ligue 1. Doar Toulouse, ultima clasată, stă mai prost la acest capitol. În plus, Reims este singura echipă dintre primele 11 clasate care are mai multe egaluri decât victorii (10 victorii, 11 egaluri). 

Lyon e mai bună în deplasare decât acasă

Cu doar 5 victorii în cele 13 etape de campionat jucate acasă, lucrurile par complicate pentru Lyon. E pe locul 7, la 10 puncte de Rennes (locul 3), iar atacul nemulțumește atunci când echipa evoluează pe teren propriu. Lyon are 17 goluri marcate acasă și 25 în deplasare! De altfel, în deplasare are mai multe victorii, 6 (în 15 partide). 

Pont: Reims e unul dintre cei mai dificili adversari pentru formațiile din Ligue 1. În 28 de etape are 24 de meciuri în care s-au marcat maximum 2 goluri. De partea cealaltă, Lyon are și ea o statistică asemănătoare: în 10 dintre cele 13 etape disputate în fața propriilor suporteri s-au înregistrat cel mult 2 goluri în meci. Unibet oferă posibilitatea de a ne crea singuri pariurile, așa că vom combina două evenimente: ”sub 3.5 goluri și cel puțin 3 cartonașe”, la o cotă de 1.46. Lyon a primit 21 de ”galbene” și 2 ”roșii” acasă, în vreme ce Reims a primit 25 de ”galbene” și 3 ”roșii” în deplasare. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close