GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Lille - Rennes: Gazdele au o revanșă de luat în fața echipei care le-a ”furat” locul de Liga Campionilor

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 14:00 / Actualizat sambata, 22 august 2020 14:16

Lille - Rennes, partidă programată azi, la ora 22.00, este una dintre cele mai interesante dispute din prima etapă din Ligue 1. Lille a ratat prezența în Liga Campionilor clasându-se, după 28 de etape, pe locul 4, la un punct de adversarul de azi, Rennes. 

Cu siguranță, cei de la Lille s-au simțit frustrați de decizia Federației Franceze de a opri competiția internă. Cu 10 etape rămase de disputat, ocuparea locului 3, ultimul care duce în Liga Campionilor, era un obiectiv cât se poate de realizabil, cu atât mai mult cu cât Lille câștigase 4 puncte din ”dubla” cu Rennes. 

Ironia sorții face ca cele două echipe să se întâlnească în meci directe chiar în prima etapă a noului sezon. Dar gazdele de azi, dornice de revanșă și frustrate de situația nedreaptă în care au fost puse, nu îl vor avea la dispoziție pe cel mai important jucător, Victor Osimhen, golgeterul ediției anterioare, transferat la Napoli pentru 70 de milioane de euro. 

De partea cealaltă, Rennes și-a păstrat lotul care i-a adus calificarea în Liga Campionilor, acesta fiind evaluat la 185 de milioane de euro în momentul de față. În plus, s-a întărit prin aducerea lui Martin Terrier de la Lyon, pentru 12 milioane de euro, iar vedeta echipei, Eduardo Camavinga, mijlocașul defensiv de 17 ani, cotat la 37 de milioane de euro, a rămas pentru cel puțin încă un sezon. 

În ediția precedentă de campionat, Lille s-a descurcat foarte bine pe teren propriu, acolo unde doar PSG și OM au reușit să se impună. În 15 partide jucate acasă a primit doar 9 goluri, iar în 9 etape și-a păstrat poarta intactă. 

Pont: 1X, cota 1.40 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează