GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Liverpool - Ajax: Obțin ”cormoranii” calificarea sau se complică și mai tare grupa? Cotă bună pentru un meci cu goluri multe pe Anfield

Articol de - Publicat marti, 01 decembrie 2020 11:50 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 12:12

Liverpool - Ajax se joacă azi, de la 22:00, în cadrul etapei a 5-a din grupele UEFA Champions League. Cele două formații se luptă cu Atalanta pentru calificarea în primăvara din UCL.

Se anunță dramatism total în ultimele două runde din Grupa D a Ligii Campionilor. Liverpool, Ajax și Atalanta se bat pentru calificare, iar deznodământul, cel mai probabil, va fi amânat chiar până în ultima etapă.

”Cormoranii” sunt pe prima poziție, cu nouă puncte, în timp ce Ajax și Atalanta se află pe locurile doi și trei, cu șapte puncte. Ultima poziție a grupei a fost ”câștigată” de danezii de la Midtjylland, care au înfrângeri pe linie.

Liverpool părea să se desprindă în calificată, dar echipa lui Klopp a fost învinsă de Atalanta chiar pe Anfield, scor 0-2, asta după ce englezii făcuseră instrucție cu italienii la Bergamo, 5-0. Ținând cont că Ajax merge pe terenul lui Liverpool, Atalanta pare să aibă șansa de a trece pe poziția a doua și de a lua o opțiune serioasă de calificare, în cazul în care o va învinge pe Midtjylland și ”cormoranii” o vor bate pe Ajax.

În meciul tur, partida de debut a grupelor, Liverpool s-a impus pe ”Johan Cruyff Arena” cu 1-0, grație autogolului lui Tagliafico.

Liverpool vine după egalul din campionat cu Brighton, scor 1-1, în timp ce Ajax sosește în Regat după o serie de șase victorii consecutive în toate competițiile. Olandezii speră să profite de problemele de lot pe care le are Klopp și să dea marea lovitură pe Anfield. Gazdele l-au adăugat și pe Milner pe lista accidentaților, acolo unde se aflau deja Van Dijk, Chamberlain, Gomez, Alexander Arnold, Thiago Alcantara și Keita.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,45 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi din Liga Campionilor:

Șahtior - Real Madrid: O victorie îi califică pe „galactici”! Defensivele de coșmar îi pot ajuta pe pariori

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează