GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Liverpool - Chelsea: Londonezii au pierdut doar una dintre ultimele nouă partide jucate pe Anfield!

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 15:44 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 15:46

Liverpool - Chelsea, ultima partidă a penultimei etape din Premier League, se joacă azi, de la ora 22:15. Oaspeții sunt momentan pe locul 3 însă, cu excepția cazului în care câștigă azi, vor avea emoții serioase în ultima rundă. 

Calculele luptei pentru pozițiile a treia și a patra din Premier League sunt cât se poate de palpitante. La ora la care începe Liverpool - Chelsea este posibil ca Manchester United să o fi învins pe West Ham, ceea ce înseamnă că trupa lui Frank Lampard se va găsi pe poziția a patra a clasamentului. 

Apoi, în ultima rundă, un eventual succes al lui Leicester cu aceeași Manchester United ar obliga-o pe Chelsea să câștige meciul cu Wolves pentru a mai rămâne printre primele 4 clasate. Problema e că Wolves, clasată pe 6, luptă la rândul ei cu Tottenham pentru ultimul loc de Europa League, iar întâlnirea cu Chelsea va fi pe viață și pe moarte. 

Duminică, Chelsea a trecut de Manchester United în semifinalele Cupei Angliei, iar moralul londonezilor e foarte bun în acest moment. Dar, spre deosebire de Soslkjaer, Lampard nu a menajat nimic în acea dispută, iar prima schimbare a efectuat-o abia în minutul 80. Oboseala s-ar putea să se facă simțită, cu atât mai mult cu cât va avea în față o echipă relaxată. 

Dacă Liverpool e doar relaxată sau poate prea relaxată, e greu de spus și, mai ales, de judecat. De la cucerirea titlului, ”cormoranii” au mai câștigat doar 2 din cele 5 meciuri și au primit gol în 4 dintre acestea. Însă situația e oarecum de înțeles. Ceea ce e mai dificil de anticipat e dacă Jurgen Klopp va fi capabil să își motiveze jucătorii înaintea disputei cu Chelsea. 

În ultimele 9 vizite pe Anfield, Chelsea a pierdut o singură dată și a câștigat de 3 ori. Alte 5 partide s-au încheiat la egalitate, iar 4 dintre ele au avut același scor, 1-1. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.50 la Betfair

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează