GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Liverpool - West Ham: ”Cormoranii” atacă primul loc cu probleme mari de lot! Trei pariuri bune la meciul de pe Anfield

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 17:14 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 17:14

Liverpool - West Ham se joacă sâmbătă, de la 19:30, într-o partidă din cadrul rundei a 7-a din Premier League. În cazul unui succes, ”cormoranii” ar putea ajunge pe prima poziție în clasament.

Jurgen Klopp are mari bătăi de cap în ceea ce privește situația din apărare. Liverpool a rămas într-un singur fundaș central, Gomez, după ce Van Dijk, Matip și, mai nou, Fabinho, s-au accidentat. Totuși, vestea bună pentru fanii campioanei e că în compartimentul ofensiv nu sunt probleme, așa că acolo Liverpool va arăta foarte bine.

Liverpool nu mai arată același apetit ofensiv din sezonul trecut, dar ”cormoranii” au depășit, totuși, startul greoi de sezon. Liverpool are trei victorii consecutive, două în UCL și una în Premier League, iar un succes cu West Ham, chiar pe Anfield, ar putea s-o aducă pe prima poziție în cazul în care Everton nu va reuși să câștige la Newcastle.

Liverpool și West Ham sunt două formații ofensive, care au fost implicate în meciuri spectaculoase în acest start de sezon. Formația lui Klopp are 15 goluri marcate și 14 primite în șase etape, în timp ce West Ham are o medie de două goluri marcate pe meci.

West Ham e abia pe locul 12 în Premier League, cu doar opt puncte strânse în șase meciuri, dar londonezii sunt în revenire de formă. ”Ciocănarii” n-au mai pierdut de patru etape, adunând două victorii și două egaluri foarte importante, cu Tottenham (3-3) și cu Manchester City (1-1).

LIVERPOOL - WEST HAM | DUELURI DIRECTE

În sezonul trecut, Liverpool a câștigat ambele confruntări cu West Ham. A fost 3-2 pe Anfield și victorie cu 2-0 pentru ”cormorani” pe Stadionul Olimpic din Londra.

Mai mult, Liverpool a reușit să câștige patru dintre ultimele cinci meciuri cu West Ham, în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate. West Ham n-a mai câștigat pe terenul lui Liverpool din 2015, atunci când ”ciocănarii” se impuneau la scor de neprezentare, 0-3.

CE PARIEM LA LIVERPOOL - WEST HAM

  • Victorie Liverpool - cotă 1,42 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,50 la Fortuna
  • Ambele marchează și peste 2,5 goluri - cotă 1,80 la Superbet

Citește mai multe știri despre Premier League:

Ce face Guardiola? Alarmă la Manchester City, care caută manager. Două super nume pe listă!

Sergio Reguilon, eroare pe canalul de YouTube al iubitei vloggerițe » La ce întrebare simplă a răspuns greșit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează