GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Liverpool - West Ham: Mai sunt 36 de puncte până la finalul sezonului!

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 13:10

Liverpool - West Ham: Echipa lui Jurgen Klopp are 19 puncte avans față de Manchester City (locul 2), iar un succes în partida de azi, cea care încheie etapa cu numărul 26, ar reface diferența la 22 de puncte. Cu 11 etape înaintea finalului!

În momentul de față, Liverpool are 76 de puncte (25 de victorii și un egal) și poate depăși recordul lui Manchester City din ediția 2017-18, atunci când „cetățenii” au încheiat sezonul cu 100 de puncte. Ar fi un rezultat interesant, comparativ cu decadele anterioare, când campionatul se câștiga cu următoarele medii:

  • 1990-1999 Medie de 79 de puncte
  • 2000-2009 Medie de 88 de puncte
  • 2010-2019 Medie de 89 de puncte

În partida de azi, Liverpool ar putea să scape de frustrarea generată de înfrângerea cu Atletico Madrid, 0-1 în Liga Campionilor. „Cormoranii” au pierdut disputa de marți fără să reușească să trimită nici măcar un șut pe spațiul porții. Defensiva adversarului de azi, West Ham, este însă mult mai modestă. 

David Moyes a pierdut busola

De la venirea lui Moyes la cârma formației, West Ham a câștigat un singur meci în campionat, chiar primul în care noul tehnician a stat pe bancă. Au urmat 6 etape în care a mai acumulat doar 2 puncte și, în momentul de față, echipa e pe poziția a 18-a, prima retrogradabilă. Betano oferă cota 5.55 pentru ca oaspeții să plece neînvinși de la Anfield, însă pariul recomandat e cel pe o victorie a lui Liverpool la cel puțin două goluri diferență, la o cotă de 1.50.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează