GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Lyon - Porto: Un meci cât o finală la returul din Franța! Trei PONTURI pentru un duel spectaculos arbitrat de Ovidiu Hațegan

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2022 14:16 / Actualizat joi, 17 martie 2022 14:28

Lyon și Porto se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă retur din cadrul optimilor din UEFA Europa League. Confruntarea din Franța începe de la 1-0 pentru Lyon, rezultat înregistrat săptămâna trecută, în Portugalia.

Ovidiu Hațegan va conduce la centru cel mai tare meci de azi din Europa League. Lyon și Porto ar fi putut, lejer, să joace finala celei de-a doua competiții europene ca importanță. În tur, francezii au câștigat cu 1-0, dar calificarea rămâne deschisă, asta chiar dacă gazdele pornesc cu un ușor avans.

Portughezii vin la Lyon fără doi oameni extrem de importanți. Pepe, fundașul căpitan, a suferit o accidentare la cap în meciul tur și are șanse mici să joace azi, în timp ce Otavio, om esențial în compartimentul ofensiv al ”dragonilor” este suspendat.

2,30este cota pentru un nou succes al lui Lyon, în timp regulamentar

Înaintea meciului direct, Lyon și Porto au avut prestații diametral opuse în jocurile de campionat. Francezii s-au făcut de râs pe teren propriu cu Rennes, 2-4, în timp ce Porto a pus-o la respect pe modesta Tondela, scor 4-0.

Trei PONTURI pentru Lyon - Porto:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează