GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 1

Mai continuă la CFR Cluj? Andrei Burcă, Cristi Manea și posibilele lor destinații, în oferta de pariere a agențiilor

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 11:27

Revenit în iarnă la CFR Cluj după jumătatea de sezon petrecută la FCSB, Cristi Manea, care va împlini în august 23 de ani, mai are contract cu Apollon Lomassol până în 2021. 

Așadar, se pune întrebarea dacă echipa campioană a României îl va păstra pe fundașul dreapta sau acesta va fi din nou împrumutat. 

Tot CFR-ul e cel mai aproape

Casa de pariuri Betano oferă cote pentru viitoarea destinație a lui Manea, iar CFR Cluj e în pole-position (cota 1.85) pentru a-l avea la dispoziție pe data de 1 septembrie 2020, atunci când e data limită de pariere. Transferul lui Manea la orice echipă din Serie A e cotat cu 2.50, iar întoarcerea la Apollon Limassol are cota 3.00. Puțin probabilă, varianta revenirii la FCSB primește cota 10.00. 

Fundașul central Andrei Burcă pare a fi legat de CFR Cluj, conform cotelor de la pariuri propuse de Betano. Doar 1.03 e cota pentru ca acesta să mai fie în lotul campioanei la data de 1 septembrie 2020, în vreme ce, din perspectiva bookmakerului, eventualele transferuri par foarte puțin probabile. Plecarea lui Burcă la oricare echipă din campionatul Turciei are cota 10.00, iar o eventuală destinație spre Serie A are cota 12.00. FCSB, care și-a manifestat interesul în privința jucătorului ce a împlinit 27 de ani în luna aprilie, are șanse mici să îl aducă. O astfel de mutare are cota 30.00. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close