GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  BUNDESLIGA

Mainz - Augsburg, derby în lupta dură pentru evitarea retrogradării din Bundesliga! + un pont la pariuri

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 10:50

Mainz - Augsburg, întâlnire programată azi, de la ora 16:30, este una dintre partidele foarte importante din zona retrogradării în Bundesliga. Gazdele au un punct mai puțin decât formația adversă și 3 puncte mai mult decât echipele de pe locurile 16 și 17.

  • Pont pentru pariuri: PSFX, cota 1.81 la Superbet

În tur, Augsburg s-a impus cu scorul de 2-1. În runda precedentă, Mainz a pus capăt unei serii de 5 etape fără victorie, câștigând cu scorul de 2-0 la Frankfurt, în vreme ce Augsburg, care are o singură victorie în ultimele 10 etape, vine după remiza de acasă cu Koln, scor 1-1. 

Mainz a dat lovitura în ultima etapă, câștigând pe terenul celor de la Frankfurt, echipă ce venea după două victorii consecutive. Totuși, chiar dacă au existat o serie de aspecte pozitive în prestația elevilor lui Achim Beierlorzer, precum o bună implicare în joc și o presiune destul de eficientă la mijlocul terenului, Mainz a lăsat de dorit în defensivă, acolo unde nesiguranța a fost prezentă de la un capăt la celălalt al întâlnirii. 

În 4 partidedin cele 30 de etape, Mainz a scăpat fără gol primit

Nici atacul nu e la cote înalte. Mateta, Quaison și Awoniyi, principalii oameni din ofensivă, nu reușesc să colaboreze. Contra lui Frankfurt, golurile au fost marcate de un fundaș, Niakhate, și un mijlocaș, Kunde. 

2 goluriau marcat împreună Mateta, Quaison și Awoniyi în ultimele 9 etape

De partea cealaltă, situația ofensivei este asemănătoare. Augsburg a marcat doar în 4 din ultimele 8 etape, iar golgeterul Niederlechner (11 goluri) nu a mai înscris de 857 de minute, ba, chiar a ratat și un penalty în runda precedentă. 

Date statistice pentru Mainz - Augsburg

  • În 8 din ultimele 10 meciuri directe s-au marcat 3 sau mai multe goluri
  • În meciurile lui Augsburg se înregistrează a doua cea mai mică medie de cornere, 8.80 pe etapă
  • În meciurile lui Mainz se înregistrează o medie de 11.30 cornere, a treia din Bundesliga 
  • Augsburg e echipa cu cea mai mică posesie din Bundesliga, 41.1%
  • Augsburg are cea mai mică medie a paselor reușite, 69.7%
  • În meciurile lui Augsburg se marchează, în medie, 3.27 goluri pe etapă, iar în cele ale lui Mainz, 3.37
  • Cel mai bun marcator al lui Mainz, Robin Quaison (12 goluri), nu a mai înscris de 6 etape
  • Mateta, Quaison și Awoniyi, atacanții lui Mainz, au marcat impreună 2 goluri în ultimele 9 etape
  • Mainz a câștigat mai multe puncte și a marcat mai multe goluri în deplasare (17 puncte, 24 goluri), decât acasă (14 puncte, 15 goluri)
  • Mainz a primit gol în 26 din cele 30 de etape

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează